Tuesday, January 13, 2015

Peipposen pesästä

Mä oon pyrkinyt pitään blogini positiivisena paikkana, jossa ei valiteta eikä keskustella uskonto-, politiikka- tms. mielipidejuttuja... Eikä keskustella muuten vieläkään, mutta nyt on pakko ihan vähän valivalivalittaa... :(

Mun auto meni taas rikki! Olen ajanut sillä kohta 4,5 vuotta. Ostimme sen 3-vuotiaana, melko vähän ajettuna, hyvin pidettynä ja muka hyväkuntoisena ja ihan liikkeestä. Se on ollut siitä lähtien vähintään 2 kertaa vuodessa korjaamolla, eikä sen arvo ole enää läheskään yhtä suuri kuin jäljellä oleva velka. Noin 4 viikkoa sitten mies maksoi viimeksi lähes tonnin (!!!) korjaamolaskua, jotta se meni läpi edes katsastuksesta. Lokakuussa oli edellinen parin sadan tikki. Sitä edellinen keväällä muutaman satkun... Ja tänään se jätti mut taas tielle. Tällä kertaa pahimmassa tapauksessa lähes parin tonnin lasku luvassa... Tekis mieli sanoa pari rumaa sanaa! Juuri tänä aamuna suunniteltiin, että jos toukokuussa lähettäis reissuun viikoksi...tulossa kivasti veronpalautusta ja loput saadaan säästettyä. Me ei vissiin saatas edes haaveilla saati ääneen puhua mitään tommosta, sillä joku autojumala sen kyllä kuulee ja kostaa moiset haaveilut heti. Ainiin, lupasin, etten puhu jumalista. Muutenkin lopetan nyt valituksen, sillä kyllä, asiat voisivat olla huonomminkin. En halua vaikuttaa epäkiitolliselta, olemmehan terveitä, meillä on kaunis koti, ruokaa jääkaapissa ja vaatteet päällä... 

Siispä kurkistetaan mieluummin niihin elämän iloisiin asioihin, jotka tekevät arjesta kauniimman :)
Ainiin, se pointti, miksi tyttö halusi niin kipeästi vaihtaa huoneessaan järjestystä, oli katosverho. Sängyn ollessa vinokaton alla, ei ollut mahdollista asentaa verhoa sängyn ylle. Nyt oli ;)


Jännä muuten, että huoneesta voisi päätellä Peipposen olevan oikea pieni prinsessa, mutta todellisuudessa meidän neitiin ei kyllä tuo sana prinsessa sovi lainkaan. Hän on enempikin rasavilli intiaanityttö, joka leikkii poikien kanssa ja haaveilee ammatista palomiehenä (tai naisena) tai hevostenhoitajana. Tarhakaveriporukan pojat kisailevat keskenään, kuka on eniten meidän neidin suosiossa, hahah :D Cool boys like cool girls and no princesses ;)

Mun piirakan omppu ❤️


Mukavaa iltaa kaikille! Minä vietin iltapäivän hevosten parissa ja kyllä se on parasta terapiaa saada ajatukset toisaalle, missä ikinä ne sitten ovatkaan seikkailleet ;)

Liisa

2 comments:

  1. So schöne Bilder!
    Lieben Gruß
    Tanja

    ReplyDelete
  2. Autot on syvältä. Eikä niihin saa edes halpoja korjauksia :) Mutta Peipposen pesä on niiiiin Lovli :)))

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!