Saturday, November 2, 2013

Our Saturday

Tarkoitukseni oli lähteä aamusta ruokapöytää hakemaan, mutta siirtyi nyt iltapäivään pöydän haku, kunhan mies herännyt...hänellä kun on yöputki töissä. Tyttö alkoi oksentaa aamulla, joten täällä nökötetään neljän seinän sisällä pienen kanssa. Pyykkikone pyörii taukoamatta...sohvanpäälliset nyt kaipasivat muutenkin pesua ;)

***

Ich wollte gleich morgens los den neuen Esstisch holen, aber die Kleine hat angefangen zu spucken morgens, also fahre ich dann erst heute Nachmittag...sobald mein Mann auf ist, er hat Nachtschicht nämlich. Die Waschmaschine läuft...na ja, die Couchbezüge hätte ich eh müssen dem nächst waschen ;)
Käydessäni pikapikaa koirulin kanssa ulkona, oli tyttö kömpinyt isin viereen nukkumaan...herättyään hän on köllötellyt nojatuolissa sylissäni, käyden välillä ämpärillä... Nyt nukahti tähän syliini.

***

Als ich vorher kurz mit Hund draußen war, ist die Kleine hoch zu Papa ins Bett und ist eingeschlafen. Seit dem sie wach ist, liegt sie bei mir auf Schoß auf Sessel. Immer wieder gespuckt in Eimer... Gerade ist sie wieder eingeschlafen.Itse heräilin yöllä pariinkin otteeseen korvakipuun...eli ensi viikkokin aloitetaan todennäköisesti jo tutuksi tulleeseen tapaan lekurikäynnillä... 
Parempaa viikonloppua teille sinne kauas!

***

Selber bin ich nachts paar mal wegen Ohrweh aufgewacht. Also fängt wohl nächste Woche auch an mit einem Besuch beim Doctor...
Besseres Wochenende euch Lieben!

Liisa

7 comments:

 1. Onpa vastoinkäymisiä. Ja sinulla korvakivut vaan jatkuvat viikosta toiseen. Minulla oli myös korva kipeä melkein koko viikon, mutta nyt tuntuu ihan terveeltä, kop,kop. Paranemisia sinne sekä Peipposelle että sinulle!

  ReplyDelete
 2. Voimahalaus täältä teille molemmille ♥

  Toivottavasti tuo sinun korvaongelma selviää, ei oo kiva...

  ReplyDelete
 3. Voi kurjuus! Paranemisia teille molemmille!

  ReplyDelete
 4. Ach, ich kenne das nur zu gut! Wenn die kleinen Mäuse krank sind! Meine Maus schläft dann auch am liebsten bei mir! Oder auf meinem Schoß! Oder auf meinem Arm!
  Gute Besserung euch!
  Alles Liebe
  Tanja

  ReplyDelete
 5. Meillä myös vanhimmainen yökkäs aamulla ja kauhulla odotellaan käykö koko sakin läpi. .toivottavasti ei ja toivotaan myös että te säästytte taudilta.pikaista paranemista!

  ReplyDelete
 6. Lasten sairastaminen on aina niin kurjaa! Onneksi yrjötauti on yleensä nopeasti ohi. Paranemisia teille! <3

  ReplyDelete
 7. Jee, löysin blogisi ja siis täällä on niin ihania juttuja,että p ö k r ä ä n !!! Liityn oitis lukijaksi :) Toivottavasti voitte jo paremmin!

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!