Friday, February 20, 2015

Aurinkoa ja harmaita hiuksia

Täällä on saatu viime päivinä nauttia ihanan aurinkoisesta säästä. Yöt ovat kylmiä ja alkuviikosta sainkin skrapailla auton ikkunoita aamuviideltä töihin lähtiessäni. Päivisin sitten ollut sitäkin ihanampaa, tänään auringossa parhaimmillaan lähes 15 astetta plussalla! Hevosia putsatessani ja liikuttaessani ei voinut pitää takkia päällä, niin tuli kuuma!


Harmaita hiuksia mulle on aiheuttanut tällä viikolla vaihteeksi auto... Mutta tuo auto viimeistä kertaa! Nyt tuli mitta nimittäin täyteen ja kävimme keskiviikkona autokaupoilla. Harmittaa vaan ne tuhannet (!!!) eurot, jotka on jo pelkästään viimeisen muutaman kuukauden aikana korjauskuluihin laitettu. Puhumattakaan kaikista korjauksista, mitä tohon on jouduttu viimesen neljän vuoden aikana tekemään.
Mutta ei auta harmitella, mennyt on mennyttä ja toivotaan parempaa tulevaisuutta uuden kärryn kanssa!


Jotenkin mua alkoi jokin aika sitten kyllästyttämään keittiön nurkassa majaillut pieni pöytä, joka sitä ennen ollut meillä myös mm. makkarissa ja olkkarissa. Nyt sitten myin sen ja hain kellarista sen tilalle  tuon vanhan pikku kommuutin, joka on niin painava, etten sitä voi lähettää kovin helposti, jos sen myisin ja sen jalat ovat niin huonossa kunnossa, etten senkään takia olisi sitä kehdannut myydä. Putsasin sen vaan ja tuossa se nyt nököttää ja kiva, kun taas vähän säilytystilaakin siinä. 


Olkkarissakin on jotain pientä "uutta"... Myytyäni sen pienen vanhan lintuhäkin, olin niiiin onnellinen löytäessäni heti seuraavalla viikolla tämän vielä vanhemman ja ränsistyneemmän ihanuuden! Se pääsi aitiopaikalle vanhan vitriinikaapin päälle ja sopii sinne kuin nakutettu. 


Myös olkkarin pikkuikkunalla vähän uutta asetelmaa pitkästä aikaa. Tosin apteekkipullot saivat jäädä paikoilleen. On täällä leivottukin! Viime viikolla tein laskiaispullia ja tällä viikolla kokeilin ekaa kertaa rahkasämpylöitä. Ne oli superhelpot tehdä, ilman hiivaa, kohotuksia yms. Ja herkullisia myös 😉
Laskiaispullatkin onnistuivat hyvin ja oli tuhottu päivässä...


Laittelen viimeistään ensi viikolla rahkasämpylöistä reseptin kera oman postauksen!

Huomenna ennen kukon laulua työt kutsuvat, joten nyt hyppään suihkuun!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Liisa

2 comments:

  1. Ihana kommuutti, kertakaikkiaan, Liisa!

    Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin ♥

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!