Tuesday, March 3, 2015

Helmililjat

Rakastan helmililjoja! Äsken löysin lempipuutarhaltani upeita sinisiä ruukuissa. Loppuviikosta tulee kuulema valkeitakin, tosin pienempinä versioina. 
Suureen karkkikulhoon vuorasin ruukun vanhalla sanomalehdellä ja mielestäni siitä tuli aika kiva ja näyttävä kukka-asetelma, kaikessa yksinkertaisuudessaan. 


Tänään mulla on ollut varuillaolo töihin (nyt loppusuoralla jo). Käytin päivän viikkosiivoukseen. Aika kätsää, kun tavallaan maksetaan siitä, että siivoaa kotona, hihi.


Ihanaa, kun kevät lähestyy ja Ranskan markkinat sen mukana. Kunpa näitä aurinkoisia (ja kuivia) päiviäkin alkaisi tulla lisää...eilen täällä satoi taas koko päivän, jopa räntää, ja kauhea viima kävi. Tänään aurinko paljasti ikkunoiden kauhean totuuden 😉


Ikkunoiden pesun jätin kuitenkin toiseen päivään. Nyt löhöillään masukipuisen Peipposen kanssa ilta sohvalla ja kerätään voimia huomiseen. Mulla on kaksi iltavuoroa edessä, toivotaan, ettei mahatauti sentään (taas) tule kyläilemään, sitä kun tuntuis yhä olevan liikkeellä. 


Mukavaa iltaa sinnekin!

Liisa

1 comment:

  1. Voihan helmililjat on mulla vielä hakematta! Ihanan keväisiä kuvia. Mullakin on aivan mukavaa täällä töissä kun palkka juoksee blogeja lueskellessa :D

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!