Sunday, April 21, 2013

Banana pancakes

Tiedän, tiedän, mun piti esitellä se viimeisin projektini, mutta nyt on pakko esitellä meidän sunnuntaiaamiainen ;)

Sain vinkin ystävältäni, joka oli nähnyt reseptin jossain fitnesblogissa (jollaisiahan minä en seuraa..;)). Kahteen hyvän kokoiseen pannariin tarvitset yhden banaanin ja kaksi munaa. That's it! Ei maitoa, jauhoja eikä sokeria! Muussaa banaani ja sekoita munien ksnssa, paista pannulla. Tästä ei vapaapäivän herkkuaamiainen helpommaksi saati nopeammaksi muutu! Myös Peipposen lautanen oli tyhjä alta aikayksikön!

Tänään on jo juhlittu sukulaispojan 13-vuotis synttäreitäkin ja nyt vain löysäillään loppupäivä :) Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

***

Ja, ich weiss, ich wollte Euch mein Projekt zeigen, aber nun muss ich doch erst unseren Sonntagfrühstück zeigen! Super leicht und lecker, sehr schnell vorzubereiten! Meine Freundin hat das Rezept von irgendeinem Fitnesblog gefunden..
Auch der Teller von meiner Tochter war ruckzuck leer! Für zwei Pfannkuchen braucht man nur eine Banane und zwei eier. Ja! keine Milch, Mehl oder Zucker! Banane zerdrücken und mit Eier umrühren, und backen auf der Pfanne. Lecker war's!

Heute haben wir auch schon den 13. Geburtstag von dem Cousin meiner Tochter gefeiert, jetzt einfach faulenzen den Resttag! Schönen Restsonntag Euch allen!

Liisa

6 comments:

 1. Noi banaanilätyt on tosi hyviä ja helppoja tehdä, tuntuu pikkuneitikin nauttivan niistä :)

  ReplyDelete
 2. mä en ookkaan tollain kokeillut, lähes joka viikko teen kyllä uuni-pannaria johon heitän aamupuurokattiloiden jämiä ja muussattuja banaaneita mukaan :) ei tarvii munaakaan (eikä se meille sopisikaan) ;)
  Täytyypä koittaa tätä, kiitos ohjeesta!
  Mukavaa viikkoa sinne!

  ReplyDelete
 3. My ѕpousе and I stumbled over here different web addrеss and thought I should check things
  οut. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking into your web page for a second time.

  Here is my web site: resistor thermal noise

  ReplyDelete
 4. Ohhoh! Täytyypäs joku aamu testata. Itse teimme sunnuntaina oikein perinteistä pannaria, ja oli kyl pitkästä aikaa niin herkkua että vei kielen mennessään ( siinä versiossa ei kyllä rasvassa ja sokerissa säästelty, mut ei tarttenu mitään päällisiä erikseen ;)

  Suloinen Peipponen! Niin iso tyttö jo :)

  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 5. Tää voiskin olla hyvä iltasin kun tuun aina niin myöhään töistä, ettei jaksa tehdä "oikeaa" ruokaa vaan närppii kaikkea pientä! Testaan heti tänä iltana, aineitakin löytyy meiltä aina.. =) Kiitos tästä!

  ReplyDelete
 6. Pakko kokeilla heti :)
  Tuo Peipponen on niiin ihanan näköinen noissa punaisissa laseissa"

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!