Sunday, August 18, 2013

Almost like a new kitchen!

Muistaako joku, kun kerroin joskus, että mulla on haaveissa saada keittiöön suurempi saarreke sen Ikean pikkuisen vaunun tilalle..? Noh, nyt haave toteutui, kun eräs ystäväni muutti, eikä tämä suuri buffetti enää mahtunut hänen uuden asuntonsa keittiöön, ja hän myi sen meille! Se on massiivimäntyinen, oli aika tummaksi patinoitunut ja kyllä ihan kaunis puisenakin, mutta kyllä se vaan silti piti maalata, jotta se sopi paremmin meidän köökkiin.

***

Kann jemand sich noch erinnern, dass ich mal gesagt hatte, dass ich in die Küche eine größere Theke möchte. Bis jetzt hatten wir ja den kleinen Ikea Servierwagen da stehen. Nun hatte ich Glück, da eine Freundin von mir umgezogen ist und diese große Theke zu ihrer neuen Küche nicht mehr rein passte und sie hat sie uns verkauft!
Die ist massivholz, Kiefer, und war ziemlich dunkel, auch so sehr schön, aber ich musste sie trotzdem streichen, dass es in unserer Küche besser passte.

Tuon laatikkopuolen valkoisen verhon ompelin kaapista löytyneestä kankaasta, muut verhot olivat jo olemassa ja palvelleet jo vanhan vaunun ympärillä. Nupit tulivat buffetin mukana, ne oli ystäväni jo vaihtanut alkuperäisten vetimien tilalle. Maalasin kahteen kertaan vesiliukoisella puhtaanvalkoisella 2 in one mattahuonekalumaalilla, jossa on pohjamaali samassa. 

***

Die Vorhänge von der Schubladenseite hab ich neu genäht, die restliche Vorhänge hatten wir schon bei dem alten Wagen. Die süße Knöpfe bekam ich mit der Theke. Sie hatte meine Freundin schon gewächselt gehabt.
Ich habe die Theke zwei mal gestrichen mit einem reinweissen 2 in one Buntlack, da die Grundierung auch drinnen ist.Toiselle puolelle tiskiä ostin nettikirppikseltä kaksi vanhempaa, puista baarijakkaraa huimaan 10€ yhteishintaan!
Nekin saivat samaa maalia pintaansa.

***

Auf die andere Seite der Theke hab ich von Ebay Kleinanzeigen zwei älteren, Holzbarhocker für 10€ gekauft. Auch diese wurden mit der gleichen Farbe gestrichen.

Voi että mä tykkään tästä muutoksesta keittiössä! Ja niin muuten tykkää mieskin :)
Eikä tässä vielä kaikki, sillä enhän mä söpöstä, pienestä aamiaispöytäryhmästäkään halunnut luopua! Se siis siirrettiin keittiön perälle.

***

Oh, wir diese Änderung mir gefällt! Und so gefällt's übrigens auch meinem Mann :)
Und das ist auch noch nicht alles, denn natürlich wollte ich meine kleine Frühstücktischgruppe auch noch behalten! Also habe ich sie einfach zu anderer Ende der Küche gezogen.Ja tietty kaiken muun "isomman" lomassa myös pienemmät esineet vaihtavat paikkaa... ;)

***

Und natürlich bei diesen größeren Änderungen werden auch immer kleinere Sachen Plätze tauschen... ;)


 
Pizzataikina on kohoamassa, kävin äsken kuuden kilsan lenkillä, joten nyt suihkuun ennen iltapalaa :) Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa kaikille tänne kurkistaville! 

Ai niin! Sain perjantaina aivan ihanan, mieltä lämmittävän meilin eräältä lukijaltani! Kiitos vielä kerran tätäkin kautta Tiina! Et usko, kuinka hyvä mieli mulle siitä tuli, pitkäksi aikaa!
On aina ihana saada positiivista palautetta ja tietysti iloitsen aina myös kaikista kommenteistanne :) Kiitos, että olette siellä!

***

Unser Pizzateig wartet, ich war vorhin 6 Km joggen, also hüpf ich jetzt unter die Dusche bevor wir Pizza backen und essen :) Einen schönen Sonntagabend Euch allen noch und ne sonnige neue Woche!

Ah ja! Ich habe am Freitag eine ganz tolle Mail von einer Leserin bekommen! Vielen Dank nochmals liebe Tiina! Es hat mich sooo gefreut!!! Wirklich! Es ist immer so schön Feedback zu bekommen und natürlich freue ich mich auch auf jeder Kommentar :) Danke, dass Ihr da seid!

Liisa

10 comments:

 1. Kylläpä se onkin hieno!:) Ja kaikenkaikkiaan keittiö näyttää kyllä nyt ihan erilaiselta! On se jännä juttu, vaikka joku näyttää täydelliseltä, niin miten se voi muutoksen jälkeen näyttää vieläkin ihanammalta:) Oikein ihanaa viikon alkua sinne! <3

  ReplyDelete
 2. No onpa tosiaan kiva muutos ja vitsi mikä löytö noi baarijakkarat! Kyllä se vaan piristää ja saa kodin tuntumaan ihan uudennäköiseltä!

  Makoisaa pizzailltaa ihanaiseni <3

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana on sun keittiö ja niin hyvin sopii tuo uus saareke sinne! Ja tuolit oli kyllä löytö, vautsi mihin hintaan!!

  ReplyDelete
 4. Oletpa saanutkin paljon aikaiseksi! Ihana muutos<3
  Mmm..pizzaa voisikin tehdä huomiseksi ruuaksi... ihanista postauksista tarttuu aina jotain mukaan: lisää haaveilua, intoa uudistaa omia nurkkia, milloin mitäkin:D
  Mukavaa alkavaa viikkoa♥

  ReplyDelete
 5. VOi että tuo on kaunis, passaa kyllä teidän keittiöön kuin nenä päähän. :)
  Ootpa taas ollu ihanan energinen ja aikaansaava, vallan tulee hyvälle tuulelle tästä :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 6. Alkoi hymyilyttää kun muistin kuinka usein olet maininnut aiemmissa postauksissa toiveen saada tuon saarekkeen :D
  Näin se elämä tuo eteen niitä haluttuja juttuja kun vaan malttaa odotella!
  Ja minä entistä enemmän haaveilen siitä höyläpenkistä....kyllä se(kin) vielä jostain löytyy!!

  ReplyDelete
 7. Aivan IHANA!
  Miten sinulla käkään tuuri...olet saanut kaappia ja saaraketta...:)

  ReplyDelete
 8. No wau!! Kylläpä tuli tilaa kertaheitolla! Ja just niin sua noi uudistukset! Mihin laitoit sen lipaston joka oli lautashyllyn alla?

  ReplyDelete
 9. Todella upea lopputulos! Olet tehnyt upeita löytöjä edullisesti. Näistä saa kivaa inspiraatiota omiin tuunauksiin :)

  ReplyDelete
 10. Upea!! ♥ Saarekkeesta minäkin olen haaveillut, mutta sellainen ei oikein meidän köökkiin mahdu.. Kivat baarijakkaratkin olet löytänyt, hyvä säkä sulla on kyllä käynyt :)

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!