Sunday, June 23, 2013

Smoothie

Me aloitimme tämän sunnuntain herkullisella smoothiella! Meille kolmelle sopivaan määrään tarvitaan yksi banaani, tuoreita mansikoita, yksi jogurtti ja maitoa. Maistuu koko perheelle! :)

Nyt köröttelemme indoor leikkipaikkaan Peipposen bestiksen ja tämän vanhempien kanssa. Ei haittaa, vaikka onkin luvattu sadetta ;)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

***

Unser Sonntag hat heute mit einem leckeren Smoothie begonnen! Für uns drei braucht man eine Banane, frischen Erdbeeren, ein Jogurt und etwas Milch.
Und jedem schmeckts!

Nun fahren wir zu einem Indoorspielplatz mit dem besten Freund meiner Tochter und mit seinen Eltern. Macht nichts auch, wenn es eventuell noch regnet ;)

Einen schönen Sonntag Euch allen!Liisa

7 comments:

 1. Suloista sunnuntaita! Herkuilla olette päiväin aloittanut;)

  ReplyDelete
 2. Ihanata sunnuntaita myös sinne :) smoothiet on vaan herkullisia!

  ReplyDelete
 3. Liebe Liisa,

  mmmhhh das sieht lecker aus. Ich hoffe, ihr hattet viel Spass auf dem Indoorspielplatz und ich wünsche euch schnell besseres Wetter.

  Liebe Grüße
  Cloudy

  ReplyDelete
 4. Nuo smoothiet on niin hyviä. Meillä syödään mansikkasmoothieta melkein joka päivä. Muutama kilo olis vielä pakkasessa jäljellä :)

  Oikein hyvää alkanutta viikkoa teille <3

  ReplyDelete
 5. meillä menee noita kanssa joka päivä, tosin tarkkaa reseptiä ei ole, heittelen joukkoon mitä sattuu olemaan, yleensä myös jotain marjoja pakasteesta että on kylmää, vähän kaurahiutaleita tai leseitä ja tehdään se vanilja-soijamaitoon (kalsium lisällä) niin sopii koko sakille.
  ihanan herkku kuvakin sulla! :)

  ReplyDelete
 6. Heipsan!
  Mainitsin sinut yhtenä lemppariblogistinani Talo ja Koti-lehdessä tänään ilmestyneessä jutussani. Voi olla, että joku piipahtaa kurkkaamaan tänne sen johdosta:)
  Ihanaa kesäistä viikkoa sinne Saksaan♥

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!