Friday, March 1, 2013

Green and blue

Vaalean vihreän ja hieman turkoosiin vivahtavan sinisen sävyt ovat saaneet mut pauloihinsa.

Paikasta, josta haimme olkkarin sinisen kaapin, löytyi kellarista myös symppis vaalean vihreä, vanha pieni kaappi. Se mahtui kuin mahtuikin autoon suuren kaapin kaveriksi ja päätyi lopulta eteiseen.
Taas kerran pyydän sulkemaan silmät keräyspaperilaatikon aarteilta ;)

Viime sunnuntaina ajaessani anoppilaan viemään koiraa hoitoon, sattui silmiini toen reunassa kaatiskuorma... Olen jo tottumut hiljentämään niiden kohdalla ja nyt se taas palkittiin :) Kaunis tuolivanhus se siellä nökötti kaiken rojun keskellä. Stoppia, tuoli kyytiin ja matka jatkui!
Seuraavana päivänä pesin ensin tuolin puun pesuaineella ja kuumalla vedellä ammeessa ja sen kuivuttua maalasin heleän vaalean sinisellä. Istuinosan poran reiät eivät mua haittaa, päinvastoin, mutta en silti voi ymmärtää, miten joku on saattanut käyttää tätä söpöläistä porausalustanaan!!

Tänään oli oikein mukava ja rento koulutuspäivä, toivottavasti huominen jatkuu yhtä kivasti. Ihana oli myös huomata, että täällä, ns. oikeassa ympäristössä asiat palautuvat mieleen kuin itsestään, vaikka vielä eilen kotona ajattelin, etten muista enää mitään!

Kiitos teille Ihanille kommenteistanne viime postauksiin! Minäkin olen yrittänyt taas viime päivinä enemmän blogeja lueskella, mutta ihan kaikkialle en ole valitettavasti ehtinyt tassunmerkkiä jättää.. Lisäksi sain äidiltäni lainaan Hanna Jensenin kirjan 940 päivää isäni muistina, jota olen ahminut iltaisin ja eilen junamatkallakin. Pitkästä aikaa käsissäni kirja, jonka lukemista ei malttaisi lopettaa lainkaan!

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille! Voikaahan hyvin!

***

Hell grün und blau fazinieren mich gerade...

Von da woher wir auch den blauen Büffett geholt haben, fand ich auch diesen hell grünen kleinen Schränkchen. Und erstaunliche weise hat es auch noch zusätzlich in unser Auto rein gepasst! Es steht jetzt im Flur. Bitte sieht nicht den Müll in dem Altpapierkiste... ;)

Und am Sonntag, als ich den Hund zu meiner Schwiegermama bringen wollte sah ich Spermüll an der Strassenseite. Ich fahre da schon automatisch etwas langsamer vorbei immer ;) Und es hat sich mal wieder gelohnt! Dieser süßer Stuhl stand nämlich da unter den ganzen Spermüll. Angehalten, Stuhl mitgenommen und weiter gefahren! Am Montag hab ich ihn dann erst mal gründlich gewaschen und danach mit leichtem blau gestrichen. Mich stören die Borlöcher in der Sitzfleche nicht, aber mich wundert, wie konnte nur jemand dieses goldige Teil beim Boren benutzen!!??

Heute war es schon mal richtig schön in der Schulung, ich hoffe, dass es morgen genau so weiter geht!
Schön ist es auch zu merken, dass hier, in der richtigen Umgebung, das ganze Wissen wieder zurück kommt, obwohl ich gestern noch zu Hause dachte, dass ich nichts mehr weiss!

Danke für Euren lieben Kommentaren zu den letzten Post! Ich habe auch wieder Blogrunden gemacht, obwohl ich nicht überall einen Kommentar hinterlassen konnte. Von meiner Mama hab ich azch noch ein Buch geliehen, das ich nun bei jeder Gelegenheit lesen möchte! Es ist schon ne Weile her als ich so ein tolles und interesantes Buch in der Hand hatte!

Euch wünsche ich nun ein tolles Wochenende! Machts gut und bis bald!

Liisa10 comments:

 1. Jotain virheitä kommentoinnissa... no, koitetaan vielä :)
  Todella kauniita sävyjä noissa, passaa oikein mukavasti kokonaisuuteen. :)
  Mukavaa maaliskuuta sinne!

  ReplyDelete
 2. I.H.A.N.A kaappi!!
  Mä haluaisin myös löytää yhden tommoisen Lillaan korituolin viereen!
  Sais puuterit, peilit ja pensselit kaappiin :)

  Ja suloiset värit molemmat !

  ReplyDelete
 3. Olisi kivaa myös löytää tollanen roina kasa mistä tekee löytöjä..toisen romu on toiselle aarre..ihana kaappi ja tuoli. Olit kyllä onnekas kun löysit tuolin :)

  ReplyDelete
 4. Ihana tuoli ja kaappi!
  Ja nuo värit, tykkään ihan valtavasti. Ajattelin etsiä jotain ohutta lankaa noissa sävyissä ja neuloa tyynynpäällisiä.
  Ihanaa viikonloppua Liisa!

  ReplyDelete
 5. Voi kun teillä on taas tapahtunut, mä olen ollut melkein totaalisessa blogipimennossa viikon.
  Ihan ensiksi olen tosi iloinen puolestasi♥ Toivottavasti paluu töihin menee hyvin!! Ja jos tuntuu, että ei onnistu, niin ota itsellesi lisää aikaa.

  Missä meidän romukasat on??? ;)
  Ei täältä tuollaisia löytöjä tee, ei edes kirppiksiltä. Ajattelin just lähteä etsimään pirttipöydän tuolia, josta tuunaisin jotain pienempää ;)

  Tuo vaaleansininen (ja vaal. pun) ovat olleet mun lemppari värejä jo kauan. Onneksi saan toteuttaa niitä lasten huoneissa, ja olkkari pysyy vaaleana, silloin muutkin perheenjäsenet on tyytyväisiä :)

  Oikein hyvää viikonloppua teille!

  ReplyDelete
 6. Ihana, ihana kaappi!!! Ja tuoli.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
 7. Ihana kaappi !
  älä sie niistä kierrätyslehdistä välitä, ko ovat niin upeassa laatikossa ! ottasin molemmat :)
  Hyvää viikonloppua !

  ReplyDelete
 8. Ihania löytöjä taas kerran :) Pastellisävyt lisääntyy täälläkin, tuovat samalla kevättäkin sisälle:) Ihanaa, että koulutus on tuntunut mukavalta!:) Halauksia <3

  ReplyDelete
 9. Ihanat! Kaappi ja tuoli. Hienosti löydetty;)

  ReplyDelete
 10. ylläripalkinto saapui tänään perille, ehjänä, vaikka paketti itsessään olikin hajonnut matkalla. Postipoika soitti ovikelloa ja kertoi laittaneensa kuminauhoilla kiinni, ettei tule tavarat ulos asti. :)
  Ja mitä paketista löysinkään?! Voi kuinka keväistä, kaunista, ihanaa! Pyyhe oli toivelistallani muutenkin ja munat löysivät paikkansa nekin heti. Koukku saa paikan piakkoin ja muffinssi koukkuun samantien. :)KIITOS!

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!