Tuesday, April 9, 2013

Thank You Ani!

Kiitos Ani eiliseen postaukseen jättämästäsi kommentista ja ideastasi laatikon suhteen! Pyörät eivät ihan mahtuneet alle, mutta toimii se noinkin :) Olinkin jo pari päivää kerennyt miettiä parempaa säilytyspaikkaa Peipposen nukkejen vaatteille! On tää blogistania vaan oiva paikka :)

Mukavaa päivänjatkoa kaikille ja tietty muillekin kiitokset kommenteistanne!

***

Vielen Dank, liebe Ani, für dein Kommentar zu meinem letzten Post! Super Idee mit dem Schubladen! Räder haben leider nicht hingepasst aber ws funktionert auch so :)
Ich hatte schon ne Weile überlegt was ein besseres (größeres) Stauort für die Puppenklamotten meiner Tochter wäre.. Diese Blogwelt ist dich einfach Klasse :)

Einen schönen Tag noch Euch allen und ein liebes Danke für Eure Kommentaren!


Liisa

11 comments:

 1. Liebe Liisa,
  wow, das ist aber eine tolle Idee!!!
  Hab einen schönen Nachmittag, liebe Grüße,
  Barbara

  ReplyDelete
 2. Onpa kiva että idea toimi!
  Pyörät olisivat olleet viimeinen silaus mutta mainio noinkin.

  Noin kauniin laatikon minäkin voisin laittaa sängyn alle eikä niitä muovisia hirvityksiä.

  Mukavaa tiistai-iltaa sinne muille maille!
  Tschüss!

  ReplyDelete
 3. Mie ensin selasin kuvat, ennen kuin luin tekstit ja hieraisin pari kertaa, että etkö ole kertonut, että teille on tulossa vaavi!!:) Mutta nukenvaatteita ne tällä kertaa olikin:) Ihana idea! <3

  ReplyDelete
 4. Liebe Liisa,
  ich wiederhole mich jetzt auch mal; Du machst das alles soooo schön und liebevoll und immer hast Du wieder neue Ideen... ich bin wieder sehr beeindruckt:-))) Und hübsch bist Du auch noch...Menno!!!
  hab noch einen schönen Abend und sei ganz ganz lieb gegrüßt
  Antje

  ReplyDelete
 5. Toihan oli hyvä idea:)
  Mulla on Ellen sängyn alla laatikko, mutta sellanen ns. lastulevylaatikko. Aina saa yrittää tukkia sormia sängyn ja laatikon väliin, kun se on niin tiukka sovite.
  Ei mulla ole käynyt mielessäkään, että laittaisin siihen kahvan/kahvat. Arvaas kuka saa soiton, että tuoppa pari vedintä kotiin;)

  Saiksä ikinä muuten mun FB viestiä?

  ReplyDelete
 6. Liisa sä oot niin nero :) Meilläkin on rantasaunalla tuommoinen vuodelaatikko tyhjänä kun siinä ei ole petivaatteita. Miten ihmeessä en ole tajunnut, että sinnehän voisi laittaa yhtä ja toista. Aina tuskailen kesällä, että mihin niitä vaihtovaatteita tai vieraiden kamppeita laittaa. Ja hei paappa ripa! Nyt kahvakauppaan kanssa!

  ReplyDelete
 7. Mahtava idea "ylimääräiselle" laatikolle! Ihan kuin kuuluisi sänkyyn! =)

  ReplyDelete
 8. Kiitos kommenteistanne Ihanaiset! Juu Heidi, ei ole tulossa meille vaavia, ei ole edes pilkettä silmäkulmassa ;) Mulle riittää, että saan pukea ja riisua Peipposen vaaveja, hihi :)
  Edelleen, kiitos kuuluu tästä loistoideasta Anille, joka ehdotti laatikon laittamista sängyn alle, ja se tosiaan sopii tuonne Peipposen sängyn alle, kuin olisi sinne tehty!
  Mukavaa tiistaipäivää teille kaikille!

  Danke Ihr Lieben! Ja die Kiste passt wirklich unter Bett perfekt, wie wenn sie für das Bett gemacht wäre! Diese tolle Idee kam ja von einer Blogkollegin! Danke nochmals, Ani!
  Einen schönen Dienstag Euch allen!

  ReplyDelete
 9. Whatѕ uρ are usіng Wοгԁpress
  for yοur blog platfοrm? Ӏ'm new to the blog world but I'm tгуіng to get ѕtarted аnd create mу oωn.

  Do you nееd any codіng κnoωledge to makе youг own blog?
  Αny help woulԁ be reаllу apρгeciаtеԁ!


  My sіte article-collection.Info

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!