Thursday, May 9, 2013

Helatorstai - Vatertag

Sataa ropisee, on Helatorstai. Meillä täällä Saksassa juhlistetaan tänään Isänpäivää.
Olemme viettäneet Peipposen kanssa leppoisaa kotipäivää, leikkineet, askarrelleet, värittäneet uutta kirjaa... Leipaisimme myös isille marjapiirakan ja äsken katoimme kahvipöydän. Tyttö jo ihan malttamattomana odottaa isiä töistä, että pääsee antamaan tarhassa tehneensä lahjan, aiemmin askarellun kortin ja syömään piirakkaa ;)
Aamulla otimme ulkoilureissulta kotiin mukaan muutaman kauniin oksan maljakkoon.
Eilen sen sijaan oli tosi ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä, taisin vähän ruskettuakin touhutessani terassilla. Maalailin kellariin kertyneitä ikkunaluukkuja ja tein muita pikku tuunailuita. Tuon ikivanhan, alkujaan tummanvihreän luukun laitoin olkkarin nurkkaan nojailemaan. Se on jotenkin niin herttainen sydämineen...

Mukavaa Helatorstain jatkoa teillekin!

***

Es regnet aller Weile.. Es ist Vatertag, aber nicht in Finnland, obwohl da auch heute Feiertag ist. Wir haben heute einen gemütlichen Tag gehabt mit meiner Tochter. Haben gespielt, gebastelt, gemahlt... Und vorhin schon einen Kuchen gebacken für den Papa. Die Kleine kann kaum warten dass er von der Arbeit kommt! Dass sie ihr Geschenk ihm geben darf, und die Karte die sie vorhin gebastelt hat..und den Kuchen essen darf ;)
Heute Morgen haben wir paar schönen Aste mit nach Hause gebracht vom Spaziergang. Der Kaffeetisch ist schon gedeckt, nur fehlt noch der Papa.

Gestern wieder hin war es soo schön warm, die Sonne hat gescheint und ich bin glaub sogar bisschen braun geworden als ich auf der Terrasse gestrichen und getüftelt habe.. Paar Fensterläden die ich noch im Keller hatte, hab ich weiss gestrichen und einen hab ich gleich im Wonhzimmer hingestellt. Er ist einfach süß mit dem Herzchen...

Einen schönen Feiertag und Vatertag Euch allen auch noch!

Liisa

















8 comments:

  1. Mukavaa helatorstaita sinnekin ja ennen kaikkea ihanaa Isänpäivää!

    ReplyDelete
  2. Tuo ovi on kyllä mielettömän ihana, söpö!

    Täällä on ollut kaunis ja lämmin päivä, sadetta luvattiin, mutta se loppui jo ennen heräämistä. Terassilla jo herkuteltiinkin, kunpa vain tulisi vihreää, nyt kaikki paikat ovat vielä karun näköisiä. Ihanaa olla vain pihalla!

    ReplyDelete
  3. Täälläkin on satanut koko päivän, harmillista;( Mutta kohta se taas paistaa;) Kaunis ovi ja ihana pikku sydän.

    ReplyDelete
  4. Heya i am for the first time here. I found this board
    and I find It really useful & it helped me out a lot.

    I hope to give something back and aid others like
    you helped me.

    My web-site: click here

    ReplyDelete
  5. Ihana luukku, todella söpö! Mies on juuri siellä Saksan maalla tämän viikon ja kyllä se on ihan tohkeissaan teidän säästä ja ruuasta :)

    ReplyDelete
  6. Taas uusia ihania sisustusjuttuja - suloinen tuo ovi ja kivasti tuunattu<3 Isänpäivähaleja sinne♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai niin ja vielä: kyselit sen meidän vanhan grillin rikki mennen nupin kokoa. Se on 3-3,5 cm halkaisijaltaan. Olisiko sulla ollut joku hyvä vinkki sellaisen löytämiseksi?
      Huh, ku ihan pelästyin, että ole vahingossa toivotellut teille hyvää isänpäivää, ku oikeesti on äitienpäivä tulossa...sit muistin, että olitkin kirjoittanut teilläpäin olevan isien juhlaa.
      No joka tapauksessa lähettelen myös äitienpäivähaleja sinne♥

      Delete
  7. Ihana kun on vähän erilainen ovi kerrankin...laitampas sen tiimoilta sulle kohta s-postia.. ;)

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!