Sunday, September 15, 2013

Cosy Sunday

Sairastaminen jatkuu... Toinenkin korva päätti tulehtua ja vatsatautiakin pukkaa. Jäi Stuttgartin tämän päiväinen suurkirppis väliin meikäläiseltä. Mies ja Peipponen ovat onneksi pysyneet terveinä ja lähtivät tytön parhaan kaverin ja hänen vanhempiensa kanssa indoor-leikkipaikkaan, minä ryystelen sohvalla mustaa teetä ja ihailen meidän uutta ruokapöytää...

***

Immer noch krank... Andere Ohr jetzt auch entzündet und Magendarm wollte auch besuchen :( 
Meine Tochter und Mann sind Gott sei Dank gesund und sind zum Indoor Spielplatz gefahren mit Freunden. 
Ich liege auf Couch, trinke Schwarzen Tee und genieße den Blick von unserem neuen Esstisch...Sain pöydän sekä siihen kuuluvat 4 tuolia todella edullisesti tuttaviltamme. Hetken aion nauttia pöydän ajan puremasta pinnasta ihan tuollaisena, ruskeana ja patinoituunena. Katsotaan millon se saa valkoisen pinnan, vai saako lainkaan ;)

***

Habe den Tisch mit 4 Stühlen sehr günstig von unseren Bekannten bekommen. Erst mal werde ich den Tisch so lassen. Er ist so schön patiniert! Mal schauen wann und ob er noch weiss wird ;)

Tuolejen kohtalo on vielä vähän epäselvä, mutta todennäköisesti ne saavat uuden kosin toisaalta... Mä jotenkin tykkään nyt tuosta erilaisten tuolejen ja tyylejen sekamelskasta!

***

Was mit den Stühlen passiert ist noch bisschen unklar, aber wahrscheinlich kriegen sie ein neues Zuhause wo anders... Mir gefällt es im Moment mit den unterschiedlichen Stühlen und Stilen!

Pari puista vanhaa tuolia sain eilen lahjoitettuna kauppojen päälle (hieroin eilen anoppini naapurissa myös ikkunaluukkukauppoja ;)), niitä yritän tänään ehkä maalailla ja tuunailla, jos kunto sallii... Muuten vaan löhöilen sohvalla ja litkin teetä, luen ehkä vähän kirjaa. 

Leppoisaa sunnuntaita sullekin!

***

Ein paar Holzstühle habe ich gestern noch geschenkt bekommen... Die werde ich vielleicht heute noch streichen und tüfteln... Mal schauen, wie es mir geht dabei. Ansonsten liege ich weiterhin auf Couch, trinke Tee und lese vielleicht ein Buch.

Dir auch einen gemütlichen Sonntag noch! Liisa

6 comments:

 1. Paranemisisa sinne!!
  Ja siis toi pöytä on niin makee etten kestä!! :D

  ReplyDelete
 2. voi voi koitahan parantua! ihana pöytä jA TUOLIT !

  ReplyDelete
 3. Kaunis pöytä....ja tuolit.
  Pikaista paranemista...:)

  ReplyDelete
 4. Toivottavasti lääkkeet auttavat nopeaa ainakin tuohon korvatulehdukseen. Mulla on kerran elämässäni ollut korvatulehdus ja se oli aikuisena. Ei todellakaan kiva (ottaisin hammassärynkin ennemmin), ja nyt ymmärrän lapsien korvtulehdusitkujakin vielä paremmin.

  Aivan ihana pöytä <3

  ReplyDelete
 5. Ihana pöytä! Toivottavasti voit jo paremmin.

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!