Wednesday, January 7, 2015

Makkaria...

Tänään oli joululoman jälkeen tytöllä eka tarhapäivä, viimeinen reilu puolivuotinen käynnistyi ennen koulutaipaleen alkua, hui! Mutta kiva kyllä taas kun arki alkoi ja sen myötä paluu normirytmiin. Itselläni on tämä kuu vapaata, lukuunottamatta parin päivän koulutusta toisessa kaupungissa. 

Mainitsin edellisessä olkkaripostauksessa, että pari juttua muuttivat makkariin.
Miehen isoisän vanhat remppatikkaat sekä vanha kommuutti. Tikkaat löysivät paikkansa ikkunaseinältä, jolta siirsin matalan lipastokaapin omaksi yöpöydäkseni.Pieni kommuutti olkkarista taas tuli miehen yöpöydäksi. Meillä oli molemmilla välillä pelkät tuoli ja jakkara yöpöytinä, mutta kyllä näin on parempi toimivuuden kannalta.


Vanha talonpoikaiskaappi kätkee sisäänsä pyyhkeitä ja petivaatteita sekä joitain miehen vaatteita. Varsinaiset vaatekaapit meillä on samalla seinällä vasemmalla valkoisten paksujen katosta lattiaan uloittuvien verhojen takana piilossa. Ensi kerralla näytän uudistuneesta Peipposen pesästä kuvia. Tyttö sanoi eilen nukkumaanmennessään olevansa varmasti onnellisin tyttö maailmassa :)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille ja kiitos kommenteistanne!

Liisa

3 comments:

 1. Oi mikä makkari...mii laik ❤️

  ReplyDelete
 2. liebe Liisa,
  da ich ja nun nicht mehr weiß, was Du schreibst, kann ich nur noch Deine Bilder geniessen und die sind wunderschööööön!!!
  sei ganz ganz lieb gegrüßt
  Antje

  ReplyDelete
 3. Ihana!!! Tuollaiset tikkaat on ollu mun haaveena myös, törmäillään Sisustus-siskoissa:))

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!