Wednesday, October 17, 2012

French Balcony

Maanantain shokista selvitty, uusin positiivisin mielin tuunailen keittiötä, miksen ollut tätä kaikkea tehnyt jo paljon aiemmin?? No, koska silloin en olisi iloinnut muutoksesta samalla lailla kuin nyt. Olisin silti elätellyt toiveita maalauksen suhteen, ja entäs nyt sitten? Ei olisi mitään lisättävää. Vanha muutos ei tuntuisi enää miltään, pitäisi silti saada jotain uutta. Nyt tiedän, että näillä mennään, ainakin siihen asti, kun tässä vuokralla asutaan ja eletään. Vielä on puuhat kesken, ompelukone on laulanut eilen ja tänään, OMA ompelukoneeni :) Se toimii. Oli tainnut Peipponen joskus sormeilla äipän asetuksia. Eilen sitten otin opaskirjasen käteeni ja aloin opiskella, missä mättää. Nyt on asetukset taas kohillaan ja ihan naurattaa, miten helposti olin antanut "rikki"-tuomion ja ollut vaihtamassa konetta, hih ;) Pienen kurkistuksen suon teille köökkiin jo tänään, olette niin ihanasti jaksaneet mua zempata, KIITOS! Teen sitten kyllä ihan oman köökki ennen ja jälkeen postauksen, kunhan kaikki on valmista :)


***

Den Schock am Montag überlebt, nun wieder mit positiven Gedanken richtung "neue Küche"... Warum habe ich das alles nicht schon früher gemacht, denke ich mir... Weil, da hätte ich nicht so über die Änderung gefreut wie jetzt. Ich hätte trotzdem von weißer Küche geträumt und jetzt?? Jetzt könnte ich nicht mehr viel ändern. Die alte Änderung wäre nichts mehr und ich würde trotzdem etwas neues wollen. Aber jetzt kann ich mich noch richtig freuen, dass ich wenigstens bisschen was neues in der Küche schaffen kann, es wird schon noch schön...auch wenn nicht weiß ;)
Die Änderung ist noch nicht fertig, aber ich will Euch trotzdem jetzt schon ein Bild zeigen, Ihr seid so unterstützend gewesen, DANKE! 
Meine Nähmaschine läuft wieder! Ich glaube meine Tochter hatte da ein paar neuen Einstellungen gemacht... Gestern habe ich dann die Gebrauchsanleitung (gar nicht schlecht so ein Heftle ;)) in die Hand genommen und so einfach war's dann doch, hih ;) Und ich wollte schon eine neue Maschine kaufen...wie blöd kann man sein?!


Viime viikolla, otettuani viimeiset kukkivat (ja täynnä nuppuja olevat!) pelargoniat sisäruokintaan, syntyi meille ylätasanteelle tuollainen ranskalainen parveke :)

***

Letzte Woche als ich die letzten Blühenden Geranien rein genommen habe, entstand auf Podest oben so ein Französischer Balkon :)





Ihana naapuri toi eilen illalla taas kivan yllärin oven taakse, pienen kimpun neilikoita, eihän nuo sillai kestä kuin kevään kukkaset, mutta muutaman päivän ilo silti keskelle syksyä!

***

Meine liebe Nachbarin hatte mir gestern die süßen, rosanen Nelken hinter der Tür gestellt :) Die halten natürlich nicht so lang wie im Frühling aber trotzdem eine Freude auch in der Herbstzeit!


Tänään näin unelmieni nahkasaappaat, kun olimme ostamassa uusia sisäkenkiä Peipposelle tarhaan... Ovat kai viime vuoden mallia, koska alennettu hinta (silti satasen), mutta ne oli vaan niin ihanat! Ja sopivat. Ja mukavat. HUOH. Kun yhdet toisetkin talvipopot olisivat toivelistalla...

***

Heute als wir neue Hausschuhe für meine Tochter gekauft haben, habe ich meine Traumstiefeln gesehen! Die waren reduziert (trotzdem immer noch 99€), aber die waren absolut schööön! Und richtige Größe. Und Bequem. Aber ich hätte auch noch eine andere Paar Schuhe auf der Wunschliste für den Winter... Schwierig...

***

Teille kaikille toivottelen nyt mukavaa loppuviikkoa ja viikonlopun odottelua ;) Lähden laittamaan vähän iltapalaa ja lueskelemaan teidän kuulumisianne. Miehellä vielä tänään yövuoro.
Heippa ja voikaa hyvin!

***

Nun wünsche ich Euch allen eine schöne Restwoche! Ich mache mir jetzt etwas zum Essen und dann mache ich noch eine Runde in der Blogwelt :) Mein Mann muss noch heute Nacht arbeiten.
Macht's gut und bis bald!

Liisa

17 comments:

  1. En malta odottaa jälkeen-kuvia, keittiöstä tulee varmasti ihana!:)
    Ja tuo ranskalainen parveke on ihan mahtava idea!! Tosi kaunis<3

    ReplyDelete
  2. Sieltä se ihana keittiö kuoriutuu....odotan jo mitä sieltä Ikealta riennät hakemaan :)

    Ihana tuo ylätasanne, suloinen idea.

    Minusta on niin hauskaa, kun sun postauksistasi tulee aina niin rempseä ja leppoisa olo. Sä oot sielä aina niin tohkeissasi muutoksista ja löydöistä....oikea energiapakkaus. Täällä illat niin pimeetä ja märkää, ettei tee edes mieli kuvata...postauksiin ei tahdo riittää virtaa...pöh! Pitäisi potkia itseensä oikein kunnolla :)


    Öitä Liisaseni <3

    ReplyDelete
  3. Ai niin joo....ISO PEUKKU saappaille :D

    ReplyDelete
  4. No jopas on kurja vuokra Emäntä :/ Toivotaan,että saat nuo saappaat,olisi oiva korvaus mielipahasta <3

    ReplyDelete
  5. Niin sitä pitää.. Montun kautta kohti uusia ylämäkiä! :D Innolla odotellaan before-after-kollaasia.. Se on varmasti taas upea! <3 pelakuut <3

    ReplyDelete
  6. Odottelen jälkeen kuvia...muutokset on aina ihania..eli ne ennen ja jälkeen kuvat..
    Kiva tuo lautasteline tuossa yhdessä kuvassa..Tyttärelläni on kanssa pelargooniat ulkona ja minusta tuntuu ettei hän niitä aio säästää joten menenkin laittamaan hänelle viestin et säästää ne mulle..koska niissä on paljon nuppuja vielä ja mie antaisin niille jatkoaikaa täällä meillä :)

    ReplyDelete
  7. Täällä odotellaan myös jälkeen kuvia! Tuo ranskalainenparveke-idea on ihan huippu kiva:)
    Kivaa loppuviikkoa, ihanaa se on perjantai jo huomenna!

    ReplyDelete
  8. Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta!! Mukavaa loppuviikkoa! :)

    ReplyDelete
  9. Ihana tuo ranskalainen parveke!
    Miten mukava naapuri teillä...:)

    ReplyDelete
  10. Ihana french balgony;)
    Keittiö kuvia ootellessa...
    Kivaa viikon jatketta=)

    ReplyDelete
  11. Nyt aikaa taas lukea muiden juttuja, kun istun täällä kouluboxissa yksin.
    Ihana idea tuo parveke:) Täällä kanssa odotellaan kuvia... mitähän sä olet keksinyt?!?

    ReplyDelete
  12. Uskotko jos sanon että arvelin sinun ompelevan kaapistojen alaosien päälle verhot...Uskothan sinä koska minä en narraa,paitsi joskus ihan vahingossa;)Makeelta näyttää jo nyt,varmaan oot intopinkeenä siellä idiksiä toteuttanut,kaunista jälkeähän siellä syntyy,sen tietää varmasti jo nyt,vaikka ilman kuviakin,siitä huolimatta jännityksellä jään odottelemaan mitä kaikkia kivuuksia sä oot keksinyt:D Ihana tuo ranskispartsi,ei muuta ku aurinkotuoli viereen ja kuvittelemaan kesää;)Kivaa torstai-iltaa sinne<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana ranskalainen parveke! Ja tossa lautastelineessä sinulla näkyy aivan samanlainen lautanen kuin minulla. Olen ne perinyt isoäidiltäni.

      Delete
  13. Kylläpä siellä nyt aherretaan kun saa uutta postausta NÄIN kaua odotella :D
    Olin jo sul jotain kommentoimassa viikolla, mutta Päsi tykkäs just silloin alkaa siirappihitaaaaaaks ja arvaa vaan muistanko enää.....mutta mäodottelen kuvia ☺♥

    ReplyDelete
  14. Ihana ranskalainen parveke teidän ylätasanteella !!

    ReplyDelete
  15. Joskus hyvää saa ootellakin pitempään!
    Sulla on niin kaikkea kivaa ja taitoa sommitella ne yhteen:) Joten kuvia ja juttuja odotellessa.

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!