Sunday, November 11, 2012

Out of the closet...

Katsokaahan, mitä tuolta meidän talonpoikaiskaapista kömpi tänään sohvalle köllöttelemään!
Jostainhan se on aloitettava hiljalleen Joulun odotus täälläkin ;) Mua ei vielä ole kovasti jouluttanut, mutta nyt tuli yhtäkkiä tarve ottaa Joulupossu esiin, jospa se siitä sitten...

Meillä tämä loppusyksy ja alkutalvi on "yhtä juhlaa"... Tähän mennessä juhlittu jo kaverin ja serkkupojan juhlia, reilun parin viikon kuluttua on Peipposen omien synttäreiden lisäksi hyvän ystävän pojan synttärit, sitten tuleekin Pikkujoulu ja Joulu... Juhliin ja muutenkin talveen tilailin tytölle ihanuuksia päälle pantavaksi Vertbaudetilta enkä itse malttaisi odottaa niiden saapumista!

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa! Täällä valmistaudutaankin jo pikkuhiljaa tytön 3-vuotiskekkereihin, joita juhlitaankin tänä vuonna sekä kotona Saksassa että mummin ja vaarin luona Suomessa :) Mutta sitä ennen "tapaamme" vielä monta kertaa!


***

Schaut mal, was heute von unserem Bauernschrank raus kam! Auf der Couch ist es doch gemütlicher wie im Schrank ;) Und irgendwo muss man ja anfangen mit dem Weihnachtsvorbereitungen... Bis jetzt hatte ich noch keine große Lust dazu, aber vielleicht wird es nun langsam was mit Hilfe des Schweinchens... :)

Bei uns gibt's immer im Herbst und Winter viele Feiern! Kindergebuststage, Geburtstag von meiner Tochter, dann natürlich Nikolaus und Weihnachten usw. Zum anziehen für meine Maus habe ich suoer süßen Sachen von Vertbaudet bestellt...und kann selber kaum warten, dass die ankommen!

Einen schönen Sonntag Euch allen und eine tolle neue Woche!
Hier wird langsam auch schon die Geburtstagsparty von meiner Tochter geplant, aber davor "hören" wir uns noch mehrmals! Dieses Jahr wird hier zu Hause gefeiert aber auch in Finnland bei Oma und Opa :)Liisa

Ps. Meillä olisi ylimääräisenä tämä ihana ja sanoisin jopa uudenveroinen Lennen toppahaalari, koossa 92, valitettavasti jäänyt kikkanaksi Peipposelle. Etelä-Saksan talvi on lyhyt ja vähäluminen, joten vähällä käytöllä oli viime talvena ja vain kerran pesty talven päätteeksi. En löytänyt puvusta moitittavaa... ovh 99,90€, nyt myisin 57€ sisältäen postit!

Ps. Dieser wunderschöner Schneeanzug von der Marke Lenne, Gr. 92, ist leider schon zu klein für meine Tochter... Sehr wenig benutzt, daher Top-Zustand, ein mal gewaschen am ende des Winters. Neupreis 99,90€. Verkaufe mit Versandkosten für 57€ (Festpreis).


Jos kiinnostuit, laita meiliä tai jätä viesti kommenttilootaan!

***

Falls Du Interesse hast, einfach emailen oder ein Kommentar hinterlassen!

5 comments:

 1. Voi pasha...tiiätkö.ostin just meidän kuopukselle puvun tällä viikolla..voi vattujen vattu. Olisin nimittäin halunnu tollasen jonkun pallopuvun ja en mistään löytäny. Voi perrrrrjantai kun harmittaa ihan vietävästi. Tolla ale puvulla kun ei nyt sit tietenkään ole palautusoikeutta. saakeli. Anteex sadatteluni :D ottaa päähän..mutta possu on hieno!!!! :)

  ReplyDelete
 2. Täällä jouluttaa jo kovasti :)! Meidänkin neiti kaiveli possun tänään huoneeseensa ja parit jouluankatkin...sama joulugeeni siis molemmilla!

  Ihania juhlia teille...etenkin Peipposelle!

  ReplyDelete
 3. Jouluttaa ja pahasti täälläkin :) Mukavia juhlia!

  ReplyDelete
 4. Täällä on sama joulukuume iskenyt;) Onneksi Eveliina on saanut saman sairauden :)

  ReplyDelete
 5. Kyllä jouluttaa :) ja niin pitääkin!!! Ihanaa!! :))

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!