Friday, December 7, 2012

Filly Pony Birthday and the Give away winner!!!

Lupailin kovasti, että vielä monesti ehditään kuulla ennen Peipposen synttäreitä, mutta toisin kävi. Viimeiset pari viikkoa ovat taas vaan hujahtaneet ohi! No, hetkeksi sentään aika pysähtyi, kun lensimme pienelle synttäri- ja joululomalle Suomeen. Nyt on tytön synttäreistä jo reilu viikko aikaa, juhlimme siis täällä Saksassa kotona että äitini luona Suomessa. Molemmat juhlat olivat ihanat ja Peipponen suorastaan säteili onnesta saada tavata kaikkia läheisiä, avata hurjat määrät ihania lahjoja ja olla kaiken keskipisteenä :) Peipposen synttäriaamuna oli valkea maa, kuten nytkin, ja lunta tuli tauotta koko päivän, samoin kuin kaksi vuotta sitten 1-vuotis synttäreilläkin. Tässä vähän synttärikuvia meiltä kotoa viime viikolla...

***

Ich hatte versprochen, dass wir uns noch mehrmals "hören" würden vor dem Geburtstag meiner Tochter, aber es ist mal wieder anders gelaufen ;) Die letzten paar Wochen sind wirklich rasenschnell vorbei gegangen. Wenigstens ist Zeit ein bisschen stehen geblieben als wir meine Familie in Finnland kurz besuchten. Nun ist es schon 8 Tage her als meine alle liebste 3 Jahre alt geworden ist! Gefeiert haben wir hier zu Hause und bei meiner Mama in Finnland. Beide Feier waren sehr schön und die kleine Maus hat es richtig genossen alle liebe Leute wieder zusehen, so viele schöne Geschenke zu bekommen und im Mittelpunkt zu stehen ;) An dem Morgen des Geburtstages war draußen alles weiss, sowie jetzt auch,  und es hat den ganzen Tag geschneit, sowie vor 2 Jahren an ihrem 1. Geburtstag. Hier ein paar Geburtstagsbilder von uns zu Hause letzte Woche...














Ja vielä yksi kuva äitini luota viime viikonlopun kekkereillä :) Eli kahdet Filly-poni-synttärit vietimme siis!

***

Und noch ein Bild bei meiner Mama letztes Wochenende :) Also 2 mal Filly Pony Geburtstag hatten wir ;)


Hassua kyllä, Suomessa se munkin joulufiilikseni sitten synttäreiden jälkeen, ekana adventtina, roihahti pintaan ;) Ja vielä, kun pääsin alkuviikosta vähän kaupoille niin mikään ei enää estellyt tänään laittamaan kotia Jouluasuun. Viime yönä siis vasta kotiuduimme Suomesta ja tänään vietimme kotoilupäivää tytön kanssa miehen jo joutuessa takaisin sorvin ääreen. Minä vähän järjestelin paikkoja synttäreidin ja matkan jäljiltä, purin laukut, imuroin jne. Ja yhdessä sitten vaihdoimme uudet jouluverhot ikkunoihin ja koristelimme muutenkin. Niistä kuitenkin lisää ensi kerralla, sillä te varmaan haluatte tietää, ketä onni tällä kertaa suosi arvonnassani! ;)

Kotomon Taina!!!! Onnea Taina-ihanainen!!! Laitahan mulle osoitetietosi joko blogisähkikseen tai vaikka facen kautta, niin saan ensi viikolla heti pakettisi matkaan :) 

***

Komische Weise hat es nur einen Besuch nach Finnland gebraucht um meine Weihnachtsstimmung aufzuwecken ;) Gleich nach dem Geburtstag dort, am 1. Advent war ich schon voll dabei! Und als ich noch bisschen zum einkaufen kam am Anfang der Woche, konnte mich heute hier zu Hause nichts mehr stoppen. Wir kamen erst heute Nacht nach Hause, heute musste mein Mann schon arbeiten aber meine Tochter nd ich verbrachten den ganzen Tag gemütlich zu Hause. Ich habe etwas aufgeräumt, die Koffern ausgepackt, gesaugt und dann haben wir zusammen die Wohnung ein bisschen geschmückt. Aber dazu komm ich dann nächstes mal, denn Ihr möchtet bestimmt wissen wer die Glückliche bei meiner Verlosung war! ;)

Taina von dem Blog Kotomo!!! Glückwunsch meine Liebe!!! :)


Nyt vaan nautin kotonaolosta, kynttilöistä, punavalkoisista ripauksissa siellä täällä sisustuksessa, punaisesta ripauksesta lasin pohjalla, äidin luona -äidin itsetekemästä taikinasta- leipomistamme pipareista, hiljaisuudesta... Hyvää viikonloppua kaikille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä teille ihanille ihmisille muutenkin...siitä, että olette siellä, tökkäätte kepillä, jos ei kuulu jne. Tiiätte kyllä ;) Tuotte hymyn huulilleni <3

***

Nun geniesse ich das zu Hause sein, das Kerzenlicht, die rotweisse Details in der Einrichtung, das rote Etwas in meinem Glas, die Finnischen Plätzchen die wir mit meiner Mama gebacken haben, die Ruhe... Und wünsche Euch allen auch ein schönes Wochenende! Danke, dass Ihr da seid :)

Liisa

14 comments:

  1. Teillä on ollut oikein prinsessasynttärit :D
    Ja jestas tuo rinsessa kasvaa ihan silmissä!!

    Onnittelut Tainalle!
    Tää mummu kömpii nyt peiton alle, että jaksaa huomisen päivän omien rinsessojen kanssa :)
    Mukavaa joulun odotusta !

    ReplyDelete
  2. Paljon onnea Peipposelle! Hän on niin suloinen ja näyttää jo isolle tytölle!♥
    Ihania synttäreitä teillä on ollut. Kakku on tosi kaunis.

    Tainalle onnittelut arvonnan voitosta!

    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  3. Ihanat ponisynttärit! Onnea sankarille!

    ReplyDelete
  4. Tulin ihastelemaan ihania synttäri kuvia ja kuulumisia lukemaan mutta Mitä ihmettä, täällähän oli aikas kiva ylläri! :D
    laitan tietoja.. :)

    ReplyDelete
  5. Onnea ihanalle Peipposelle! Varmasti noissa juhlissa lapset viihtyivät.

    Kivaa, että luminen Suomi sai joulumielen syttymään <:)

    ReplyDelete
  6. Ihanat synttärit ja mikäs sen mukavampaa, kuin viettää kahdesti synttärijuhliaan. Naurattaa, kun tuo Taina voitti sinunkin arvonnassa. Minun arvonnassani pakketi lähti myös Kotomon Tainalle! Taina voisikin nyt vinkata meille viikon oikeat lottonumerot, kun arpaonnea piisaa. Onnittelut Tainalle ja onnea myös Peipposelle!

    ReplyDelete
  7. Rinsessa on saanut kyllä juhlia oikein olantakaa ja varmasti on ollut hauskaa!
    Onnea ihanan arvonnan voittajalle ja oikein hyvää viikonloppua teille sinne:)

    ReplyDelete
  8. OIH ja VOIH mitkä syndet oot taikonut siellä! Mä täällä ihastelen kaikkea ja erityisesti silmiin pistää tuo pöytäryhmä ja miten paljon oot saanut istumapaikkoja laiteltua!!! -kade :)
    Kakku<3

    ReplyDelete
  9. Ihanat synttärikattaukset :) Ihanan iso pöytä teillä ! Meillä just ´viikonlopun aikana vierailemassa 11 vierasta, tekee tiukkaa ruokapöydän jatkopalojenkin kanssa,no, toisaalta meil on aikas pienet huoneetkin.
    Mukavai joulunodotus tunnelmia ja kynttilähetkiä sinulle ♥

    ReplyDelete
  10. Pikku-prinsessalle hienot kattaukset olet loihtinut. Varmaan kakku maistui!
    Sinulle on tunnustus blogissani.

    ReplyDelete
  11. Voi ääks nuo Fillyt on ihania,tai mä sanon niitä samettiponeiks kun tyttökin noita aikoinaan keräsi ja en ikuna muistanu mitä ne oli nimeltään niin tuo nimitys sitten jäi mulla käyttöön;)Ihan mielettömän suloiset syndemeiningit ootte sekä siellä että "täällä" Peipposelle järjestäneet,ei ihme että tyttö on ollut onnesta soikeena,ne on niin isoja juttuja noille lapsosille nuo synttärit ja kun niitä pääsee pääsee vielä kahteen kertaan juhlimaan niin voisko parempaa ollakaan:D
    Tosi mukava kuulla että joulumieli tarttui matkaan ja tunnelmanluonti on meneillään,se kun on paljon tärkeempää kuin se kaakelisaumojen hinkkaaminen;)
    Lämpöisiä ajatuksia lähetän sinne (ja sen paketinkin jouluksi;))♥

    ReplyDelete
  12. Varmaan matkan jälkeen on ihana sitten kotona paikkoja laitella;) Mukavia synttäritunnelmakuvia. Onnea pienelle päivänsankarille! Ja kaikkea kivaa joulunodotteluaikaan.

    ReplyDelete
  13. nami nami mikä kakku. onnea vaan peipposelle ja peipposen vanhemmille lapsen suuresta juhlasta näin jälkikäteen. onnittelut myös arvonnan voittajalle!

    ReplyDelete
  14. Ihanan näköiset ja kuuloiset synttärit! Mä tosiaan aloin panikoimaan kun susta ei mitään kuulunut. Multa oli kai osittain menny ohitte teideän reissusuunnitelmat tai niiden ajankohta ;) No loppu hyvin, kaikki hyvin.

    Niin ja mukavaa kun joulumielikin löytyi :)

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!