Monday, December 8, 2014

Kuuleeko Blogistania, täällä huutaa Liisa???!!!

10 kuukautta kulunut viime postauksesta. Kertaakaan en kyllä ole miettinyt blogini sulkemista, mutta sellaisenaan tämä bloggailu ei vain ole maistunut viime kuukausina. Annoin blogini jäädä tauolle, vaikken sitä koskaan tietoisesti suunnitellutkaan.
Katsotaan josko tämä tästä taas lähtisi käyntiin :)


Tein kuitenkin yhden suurehkon muutoksen. Palautin blogini yksikieliseksi. Siis suomen-.
Stressiä en aio ottaa postauksista sen enempää kuin muidenkaan blogien lukemisesta saati kommentoinneista. Sillä muuten hommasta menee taas ilo ennen kuin ehtii alkaakaan! Ja pääasiahan tässä on ainakin mulle ollut aina se, että pitää ikäänkuin itselleen piväkirjaa kodin muutoksista, sisustuksen elämisestä ja vähän siitä arjen kulustakin.

Tammikuussa tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun aloitin ensimmäisen blogini, Vaniljaisen, pitämisen. Siitä noin puolentoista vuoden kuluttua aloin pitämään tätä blogia, tosin kaksikielisenä. Jotenkin en kuitenkaan koskaan oikein päässyt saksalaiseen blogimaailmaan sisälle. Se vaan ei koskaan tuntunut omalta. Niinpä päätin nyt, että jos alan taas postailemaan, niin sitten vain suomeksi jatkossa.
Reilu vuosi sitten aloitettuani oman sivutoimisen, lähinnä harrastuspohjalta pyörivän, pienen yritykseni (linkki Facebook-myyntiryhmääni löytyy sivupalkista!), ei yksinkertaisesti aika ja energia riittänyt kaikkeen ja niin blogi jäi Facebook-päivitysten varaan.

Nyt ainakin luulisi taas riittävän ihan aiheitakin postauksille, sen verran tapahtunut muutoksia niin sisustuksessa kuin elämässä muutenkin. Ei kuitenkaan mitään sen mullistavampaa kuin, että Peipponen on nyt 5-vuotias esikoululainen, Nelson-pupusemme sairastui syksyllä ja nukkui pois. Oskarin kaveriksi haimme pupuneiti Linan, yms. 


Mutta niin kuin sanottu, katsotaan, mitä tuleman pitää :) 
Monien vanhojen blogistaniasta tuttujen kanssa onkin onneksi pysytty yhteydessä Facen välityksellä, mutta kiva tulla pitkästä aikaa tännekin kurkkaamaan, mitä uusia tuulia täällä puhaltelee ja keitä vanhoja tuttuja on vielä jäljellä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Liisa

26 comments:

 1. Kuuluu, kuuluu, kuitataan! :)
  Onpa mukava nähdä sinut taas täällä!
  Varmasti paljon tapahtunut, eikä kaikki niin kaunista ja hyvääkään näemmä. Otan osaa! Onneksi jotain iloistakin ja perheenlisäystä uuden pupusen muodossa.
  Tervetuloa stressittömien bloggaajien joukkoon! Tämän tulee olla kivaa ja itselle antoisaa, eikä miellyttää vain toisia. Ja jos anonyymejä näkyy moittimassa, niin ne on vaan kateellisia. On muistettava, että itsellä on silloin jotain niin IHANAA, että jollain on pokkaa kadehtia ja suuta soitella. ;)
  Halauksia ja JIPII! Kiva nähdä taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä että kuuluu! Onneksi suurin osa kuulumisista sentään niitä iloisia! Kiva nähdä sinutkin täällä edelleen! <3

   Delete
 2. Mist, da freue ich mich, wieder was von Dir zu hören und dann kann ich es nicht lesen... hilfe:-)))
  ganz liebe Grüße
  Antje

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liebe Antje, sooo schön von DIR zu hören!!! Ich habe mich nach laaaanger Pause dazu entschieden weiter nur auf Finnisch zu schreiben, tut mir Leid! Ich hoffe, dass Du mich trotzdem hier weiterhin besuchst! Bilder sagen ja mehr wie die Worte ;) Es sind wirklich wenig Leute in dem Deutschen Blogwelt, die mir ins Herzen gewachsen sind mit ihren Blogs und als Menschen und DU bist ein von diesen <3 Ich habe immer wieder an Dich gedacht obwohl ich von der Blogwelt lange weg war. Ganz liebe Grüße Liisa <3

   Delete
 3. Ihanaa kuulla Sinusta jotain....olen kaivannut päivityksiäsi!
  Rauhallista joulun odotusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihana kuulla! Kiitos <3 Nyt olen täällä taas :) Samoin sinne ihanaa Joulun odotusta!

   Delete
 4. Kiva kuulla taas sinusta! -Meiju

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Meiju, että olet täällä yhä <3

   Delete
 5. Hih ihana saada sut takaisin tänne ♥

  ReplyDelete
 6. Ihanaa kuulla sinusta ja Peipposesta♥ Olen usein miettinyt että mitähän teille kuuluu:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Susanne <3 Ihanaa, että Sinäkin olet täällä yhä <3 Tulen pian kyläilemään :)

   Delete
 7. Jiihaa! Kyllä kuuluu :) Mahtavaa Liisa kun palasit <3 Ja omalla painollaan vaan postailet niinkuin parhaimmalta itsestäsi tuntuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä juttu ;) Ja näin tehdään! <3

   Delete
 8. Onhan täällä tullut vierailtua, mutta mukavaa saada sinut takaisin. Surullista tuo pupun poismeno, mutta tällaista tämä elämä on.
  Itse olen kanssa ollut sillä ajatuksella liikkeellä, että tämän on oltava kivaa eikä mitään pakkopullaa :)
  Iso tyttö Peipponen jo onkin. Aloittavatko lapset Saksassa koulun 6 vuotiaana?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Hanne, kiitos viestistäsi :)
   Kyllä, nyt olen taas uutta intoa täynnä ja ihana huomata, että täällä monet vanhat tutut yhtä innolla ottavat vastaan takaisin <3
   Juu, täällä useasti aloitetaan koulu kuusi vuotiaana. Riippuu lapsen syntymäajasta. Harvemmin lapsi on ehtinyt täyttää 7 ennen koulualkua, riippuu toki lapsen kehityksestäkin. Meillä kun tyttö syntynyt marraskuun lopussa niin periaatteessa aloittaisi koulun vasta vähän ennen 7-vuotis synttäriä ei ensi vaan seuraavana vuonna, mutta hänen tapauksessaan päätettiin yhdessä tarhahenkilökunnan kanssa sekä kouluun valmistautumistestien perusteella, että hän menee ikään kuin vuotta aiemmin kouluun, eli jo ensi vuonna, vähän ennen 6-vuotis synttäriään. Jos hänellä olisi esim. jo syyskuussa syntymäpäivä, menisi hän automaattisesti jo ensi vuonna, ellei sitten kehityksessä olisi jotain, minkä takia suositeltaisiin myöhempää koulunaloitusta. Vähän monimutkaista täällä nämä jutut ;)

   Delete
 9. Ihanaa kuulla sinusta! <3 Minäkin tässä vähän taukoilin ja teki kyllä hyvää :) Tressiä ei tästä blogimaailmasta kannata ottaa, ihan omaan tahtiin vaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Marika! Kiitos <3 Samoin, ihana kuulla sinusta! Kävinkin jo eilen teillä kyläilemässä :) Onnea Rouvalle <3

   Delete
 10. Hienoa että olet täällä taas! Juuri mennellä viikolla kävin tsekkaamassa, että onko minulta jäänyt jotain väliin ja sitten totesin, että ilmeisesti olet vain ollut hissukseen - ja kas, nythän olet taas täällä:) Ihanaa päästä taas katselemaan kaunista kotiasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Kiva, kun sinäkin täällä minua odottamassa <3 Kiitos! Juu, olen ollut vaan hissukseen ;) Nyt uutta intoa puhkuen!

   Delete
 11. danke für die tollen bilder, eine schöne woche wünscht angie

  ReplyDelete
 12. Kiva, kun palasit nyt tännekin :) Älä ota mitään paineita tästä, postailet kun siltä tuntuu, sillä sitähän tämä bloggaaminen pitäisikin olla, mukavaa harrrastamista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin juuri Heidi! Kiva olla täällä taas!

   Delete
 13. Siis tää ei oo todellista!!!
  Juuri tänään aamulla (don't know why) ajattelin sinua....☺ ja tässä sä nyt olet ♥

  Ihanaa, että olet !! Mä en vieläkään pyöri siellä FB:ssä, joten olen ihan pihalla kuin lumiukko sun kuulumisista ☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana ihana Satu!!!! Sulla on antennit kohillaan ;) Mä nimittäin juurikin myös sua ajatellut kovasti eilen ja tänään, kun tänne nyt pikkuhiljaa taas palailen...Huippua, että olet vielä täällä etkä ole mua listoilta poistanut <3

   Delete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!