Saturday, December 13, 2014

Pala keittiön joulua

Tänään mulla oli töihin varuillaolo, mutta jättivät rauhaan. Tästä onkin kiva aloittaa viiden päivän vapaa. Mies on illassa ja Peipponen halusi jäädä toiseksi yöksi isoäidilleen, kun tänään serkkutyttökin on "oman" luona yökylässä.


Olen touhuillut kaikenlaista "kehittävää", kuten hakenut pari havua metsänlaidasta, koristellut rautasänkyä hopeanauhalla yms. No, kävin mä kaupassakin ja pesukonekin on laulanut koko iltapäivän. Tarkoitus on ollut tehdä viikkosiivouskin, mutta jotenkin vaan muut jutut on olleet tuon huvituksen esteenä koko päivän ;)


Tämän höpötyksen yhteydessä vilauttelen teille hiukan keittiön joulua, kuten otsikkokin sanoo...


Keittiössä onkin kans tapahtunut muutoksia blogitauon aikana. Puupöytä vaihtunut vanhaan rautaiseen taittopöytään ja lautashyllykin on "uusi".
Siihen virittelin viimejoulultakin tutun muottinauhan ja havuja.


Seinäkaappi sai oviinsa tekohavukranssit ja kaapin päällä on yksinkertaisia ja luonnonläheisiä koristeita. 
Mailegin tyttötonttu pääsi taas keittiön naulakkoon roikkumaan, vaa'alle (ikkunalla) tein suurista kävyistä asetelman. 


Nuo pikkukuuset kuuluvat myös tänä jouluna meidän kalustoon, ne on niin ihanan yksinkertaisen kauniita siellä täällä joko ruukuissa tai lasipurkeissa, kuten tuolla ylempänä keittiön pöydälläkin.

Nyt mä ihan oikeesti tartun siihen imurinvarteen! Ja myöhemmin vietän täällä ihan omat pikkujouluni kera punkun ja muiden herkkujen :)


Have yourself a merry little christmas...

Liisa 

4 comments:

 1. Onpa kiva, että olet palannu linjoille;) Mukavaa joulunodotusta ja viihtyisäksi ja pikkuhiljaa jouluisaksi siellä on jo näemmä jo laitettukkin!

  ReplyDelete
 2. Joulu antaa iloa ja innostusta kaikkeen
  Oikein hyvää joulun odotusaikaa sinulle.

  ReplyDelete
 3. Tuli ihan joulufiilis kuvia katsellessa,

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!