Monday, August 13, 2012

Old wooden box and lots of flowers

Heute war von morgens an ein super Wetter bei uns! Blauer Himmel, warm... Das Beste war, dass mein Mann und ich beide frei hatten. Erst waren wir morgens spazieren, 3-4 km ist die Runde die wir gemacht haben. Und ich bin richtig stolz dass auch die Kleine ohne Probleme die ganze Runde lief! Fast zwei Stunden waren wir unterwegs! Mittags sind wir dann noch ins Freibad gefahren. War ein super schöner Tag und jetzt schläft die Kleine bestimmt auch gut ;) Wobei das macht sie die letzte Zeit eh gut..

Tänään oli ihan huippu ihana sää, heti aamusta sininen taivas ja lämmintä! Parasta oli, että meillä oli miehen kanssa molemmilla vapaapäivä. Ensin olimme aamupäivällä pitkällä 3-4 km kävelyllä ja täytyy kehua, että olen tosi ylpeä Peipposesta, joka käveli koko lenkin itse ja mukisematta! Melkein kaksi tuntia oltiin reissun päällä! Päivällä sitten ajeltiin vielä koko iltapäiväksi ulkouimalaan. Ihan mielettömän kiva päivä ja nyt luulis Peipposenkin nukkuvan hyvin ;) Vaikka kyllä se viime aikoina on muutenkin nukkunut tosi hyvin..

Am Wochenende habe ich spontan eine Idee gekriegt... So kommt's ja meistens, hihi ;) Wir hatten so ein Sperrmüllfundstück, eine Holzkiste, schon seit 1,5 Jahren oben auf Podest einfach an die Wand lehnen... Anfangs waren es zwei Kisten. Von der anderen habe ich letztes Jahr den Pflanztisch für Terrasse gebaut. Jetzt hab ich die andere ins Bad genommen...

Lauantai-iltana sain yllättäen idean... Niinhän ne yleensä tulee ne ideat, yllättäen, hih ;) Meillähän oli ennen ylätasanteella seinään nojailemassa semmonen roskiksesta löytynyt puulaatikko, tai alunperinhän niitä oli kaksi, mutta toisesta rakentelin viime vuonna istutuspöydän terassille. Nyt se toinen laatikko löysi tiensä kylppäriin...




Ein bisschen Deko drauf und da sieht der Raum schon wieder ganz anders aus :)

Vähän rekvisiittaa ja jo sai kylppäri taas uuden ilmeen :)








Im Körbchen sind Toilettenpapierrollen. Muss man wieder kaufen, hihi..
Korissa veskipaperirullat, täytyy näköjään lisätä ostoslistalle, hihi..

Für Terrasse habe ich am Wochenende ein paar neuen Blumen geholt. Sie habe ich in eine große Zinkwanne gepflanzt. So sieht's auf der Terrasse jetzt aus. Gestern haben wir zum ersten mal mit dem neuen Gasgrill gegrillt und es war richtig lecker :)

Viikonloppuna hain terassille muutaman uuden kukkasen. Tällaiselta näyttää nyt tällä hetkellä terdellä. Ja eilen muuten grillattiin uudella grillillä ekaa kertaa ja oli kyllä hyvää :) Kokeilin muuten Mian (Willa Olivia) ranskankermasoossireseptiä ja voin vaan suositella! Etenkin keitettyjen perunoiden kaverina oli omasta mielestäni huippu hyvää! Kiitos vinkistä Mia! :)



Auch diese habe ich jetzt erst gekauft.
Tämänkin ostin nyt samassa yhteydessä.







Die wunderhübschen hellen Geranien hatte meine liebe Nachbarin mir gekauft und gepflanzt als wir im Juli im Urlaub waren :)

Alla olevat vaaleat pelargoniat oli ihana naapurini mulle ostanut ja laittanut, kun me oltiin Suomessa heinäkuussa :)

Die Stiefmütterchen sind vom letzten Jahr. Jetzt im Juli haben sie sich auf ein mal wieder durch die Erde gedrückt und breiten sich voll! Wir finden es süß und in einem 'Landhausgarten' darf's ja ruhig ein bisschen wild sein ;)
Orvokit ovat jotain viimevuotisia jäämistöjä, jotka nyt yhtäkkiä heinäkuussa alkoivat puskea itseään esiin ja ovat levinneet hurjasti. Meistä ne on söpöjä ja maallahan saa 'puutarha' ollakin vähän villiintynyt ;)


Und diese Ecke kennt Ihr ja schon von letzter Woche ;) Das Bädle von der Kleinen haben wir gester abgebaut und in Keller gebracht. Es war eh schon viel zu klein für unser Mädchen.

Tämä nurkka onkin jo viime viikolta tuttu ;) Peipposen altaan purimme ja veimme kellariin eilen. Se oli tytölle jo ihan liian pienikin, ensi kesänä ostoslistalla hiukan isompi pulikointiallas.



Zu meiner Verlosung haben schon viele teilgenommen, schön! Und herzlich willkommen neue Leser!
Das Zinktablett das auch als ein Preis bei der Verlosung ist, habe ich für uns auch gekauft. Es habe ich auf den Couchtisch gestellt und dazu paar Kerzen und eine süße Porzellankanne. Geranie von eigener Terrasse :) Einfach und schön, finde ich..

Arvontaan on osallistunut ihanan paljon uusia ja vanhoja lukijoita, anonyymit mukaanlukien! Tervetuloa uusille lukijoille!
Sinkkitarjottimen, joka on osa palkintoakin, ostin myös meille kotiin. Se koristaa nyt parin kynttilän ja suloisen kannun kera sohvapöydällä. Pelargonian nappasin kannuun omalta terassilta. Kynttilänjalat ja kannu ovat muuten molemmat Salaisen Kirppisystävän viime joulun joulukalenterista saamiani :)
Yksinkertaista ja kaunista..






Nun mach ich noch eine kleine Runde bei Euch Lieben.. Eine schöne neue Woche Euch allen und vor allem für die kleinen 1. Klasse Schüler ein tolles Jahr in der Schule! Macht's gut und bis bald!

Nyt lähden vielä pienelle kierroksen teidän blogeihinne.. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja voikaahan hyvin! Niin, ja kivaa kouluvuotta erityisesti kaikille ekaluokkalaisille! 

Liisa

16 comments:

  1. Voi että miten ihanat näköalat teillä on!

    ReplyDelete
  2. Voi miten kivoja ideoita ja kaunis koti!

    ReplyDelete
  3. Mä taas haluan tuon kylpyammen!! Mahtuuko kylpyamme jos tilaa on noin metri kertaa puoli metriä! Eiks sen pitäis mennä? :D

    ReplyDelete
  4. Hieno puutaatikko ja sopii tuohon todella hyvin....kaunis kylpyhuone!

    aj tuo näköala...huah...ihana....:)

    ReplyDelete
  5. voi apua miten kaunista, teki heti mieli lähteä teille lomalle ;) piitkä kuuma kylpy ja sitten terassille nauttimaan kauniista näköalasta ja kauniista kukista. kuoharilasin kanssa tietty ;)
    Mä vain täällä huokailen miten kaunista teillä on...

    ReplyDelete
  6. äää, mä haluan teidän kylppärin, amme ja kaikki <3 tuolla on niin romanttisen näköistä! Nyt vain kynttilät palamaan ja kylpemään ;)

    ReplyDelete
  7. ihania kuvia=)
    Kirjauduin lukijaksi ja kas taas on kuvana siellä enkeli.Ei voi mittään.On visiin niin tarttunut minuun kiinni.Ei päästä irti.Enkeli.No,sehän on vaan oikeesti hyvä asia.
    Mukavaa viikkoa sulle=)

    ReplyDelete
  8. Täälläkin on pitkästä aikaa ollut lämmin päivä, muuten onkin tehnyt mieli vetää villahousut jalkaan!
    En kyllä lakkaa kadehtimasta tuota parvekkeelta avautuvaa maisemaa! Ja sisustussilmääsi!

    ReplyDelete
  9. mulla ois kylpyamme, mutta ihana puulaatikko puuttuu... ihanan näkönen kylppäri teillä !
    ja maisemat ! niitä ei varmaan kyllästy katteleen !

    ReplyDelete
  10. Eure Terrasse sieht sehr schön aus, Liisa.Und schön, Daß Ihr den Grilleinweihen konntet.
    Und die Kiste macht sich gut im Badezimmer. Auch das dekorierte Tablett ist sehr schön.

    Liebe Grüße, Heike

    ReplyDelete
  11. Ihanalta kuulostaa tuo teidän päivä, noin leppoisalta. Ja miten mainio idea tuo puulaatikko ammeeseen, samalla piristyi koko kylppäri. Täytyy tunnustaa etten vielä ole saksaa yrittänyt ymmärtää...siirryn suosiolla "Liisan leppoisaan suomiosastoon" :)

    ReplyDelete
  12. Hei ja kiitos ihanaiset kommenteistanne! Kiva, kun edes te vanhat vakionaiset jaksatte ilahduttaa meikäläistä viesteillänne :))
    Te kyllä ampusitte mut, jos tietäsitte, miten harvoin meillä kylvetään...siis sillai ihanasti ajan kanssa ammeessa kynttilän loisteessa, heh ;D Kun otettiin pikku kylppärin suihku käyttöön ei sitäkään vähää...Noh, Peipposelle joskus laitetaan pulikointivesi ammeeseen, mutta ilman kynttilöiden leimua ja skumppaa, hah ;D Sitäkin enemmän kyllä nautimme tuosta näköalastamme ja terassista <3 Tänäänkin syötiin ulkona :)


    Vielen liebe Dank für Deine liebe Nachricht Heike! Es hat mich wieder richtig gefreut!

    Muksaa keskiviikkopäivää teille kuomaseni!
    Schönen Mittwoch Dir, Heike! LG!!

    Terkuin ja halein Liisa

    ReplyDelete
  13. Aivan ihana tämä uusi blogi, täällähän voi kätevästi muistella saksan oppejaankin;)
    Ne hyllyt sopii vierashuoneeseen aivan loistavasti! Ja tuosta kylpyhuoneen puulaatikosta on varmaan turha sanoa mitään, kateudesta täällä kihelmöin;) Se on aivan ihana!! Ja voi että, jos miulla olisi se teidän amme, niin harva se ilta tekisin itselleni vaahtokylvyn, jossa viihtyisin piiiitkään, oih!!

    Tuo kynttiläasetelma on tosi kiva idea ja kaunis kokonaisuus:) Harmi, että minun kesäkukista on suurin osa jo kuivunut kokoonsa, joten niitä ei voi enää napsia sisään.

    Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle, rakas ystäväni<3

    ReplyDelete
  14. Huoh! Ihanaa ja kaunista ja niin romanttista. Me kylvettiin ennen aika useinkin välillä, mutta nyt pojan synnyttyä se tai sekin on jäänyt ;) Ollaan elätelty toivoa, että kun poika kasvaa ja osaa istua niin voidaan olla ammeessa vaikka kolmistaan!!

    Mikä siinä muuten on, että veskipaperi on aina loppu :) Oonkin tukenut nyt pieniä jalkapalloilijoita ja ostanut niiltä aina keralla isomman säkin, mutta siltikin ne loppuu...

    Ihanaa viikkoa sinulle!

    ReplyDelete
  15. Mahtava paikka teillä, ihanat maisemat ja kaunis koti!

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!