Friday, September 14, 2012

Ikea, Ikea...

Näinhän se menee, ettei sieltä Ikeasta pääse koskaan ihan halvalla ulos... Ei ainakaan, jos siellä käy tyyliin kerran vuodessa. Nyt sinne oli kyllä tullut tosi paljon ihania, uusia juttuja sitten viime käynnin!
Tässä osa ostoksistani... Lisäksi kärryyn upposi mm. henkareita, tuikkuja, sisätyynyjä, maalaustarvikkeita perheen pienimmälle, askartelusakset yms.

So ist es halt, dass man von Ikea nie so einfach mit ein paar Sachen raus kommt... Vor allem, wenn man nur ca. ein mal im Jahr dahin geht. Und jetzt gab's da wirklich viel neues, schönes!
Hier ein bisschen von den was ich so eingekauft habe... Dazu gab's noch Kleiderbügeln, Teelichter, Innenkissen, Bastel- uns Malzeug für die Kleine usw.



Vakoisia Arv-kippoja ostin hajonneiden tilalle..
Weißen Arv-Schüsseln habe ich gekauft weil einige von unseren kaputt gegangen sind..


Tekokukat olivat superalessa 49c./ kpl!!
Die Kunstblumen waren im Megaangebot für nur 49c./ st.!!


Nämä kipot ovat mun uusia suosikkeja :)
Diese Schüsseln sind meine neuen Lieblingen :)

Ja niin nämäkin uudet tavarat ovat löytäneet paikkansa kodistamme :)

Und so haben auch diese neuen Sachen ihren Platz bei uns gefunden :)




Ihana raikas salaatti maistui herkulta uudesta kiposta uudella haarukalla ;)
Der leckerer, frischer Salat hat super geschmeckt mit neuem Gabel von neuem Schüssel ;)



Tuo uusin Landhaus-lehti jo tuossa vieressä pöydällä odottelee lukijaansa, joten ei muuta kuin hyvää ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille näiden Peipposen kanssa eilen poimittujen kukkasten myötä!
Ps. Haistatteko te sinne asti nuo uudet tuoksukynttilät?? ;)

Der neue Landhaus-Zeitschrift wartet schon auf mich da auf'm Tisch ;) Also wünsche ich Euch allen ein tolles und erholsames Wochenende mit diesen Blümchen die meine Tochter und ich gestern zusammen gepflügt haben! 
Ps. Riecht Ihr auch die neuen Duftkerzen?? ;)


Liisa

36 comments:

  1. Ihastuttavia IKEA löytöjä. Samoja kippoja minulla :)
    Mukavaa illanjatkoa
    Erica

    ReplyDelete
    Replies
    1. hej, joo, sulta mä nuo kupit varmaan ekan kerran bongasinkin ;) Ihania ovat!

      Delete
  2. Ihanuuksia ihanuuksia :)! Ihanat noi aterimet, montako paketissa on ja mitä maksoi? Tahtoo tahtoo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, tästähän meillä onkin jo ollut... ;)

      Delete
  3. Ihania löytöjä! Miten musta tuntuu etten ikinä löydä Ikeasta juuri mitään. Nytkin oon katsellut jo monista blogeista mitä kaikkea kivaa he ovat sieltä löytäneet. Yksi oli jopa löytänyt siilikangasta, EIKÄ!!

    Tuoksuu hyvälle juu :) Mun nenässä vaan haisee nykyään aina vauvan p, koska pojan vatsa ei selvästikään tykkää mun antibioottikuurista tai kiinteiden aloittelu vaivaa... Anteeksi nyt kun piti tääkin täällä kertoa ;)

    Pitää muuten kaivaa omatkin tuoksukynttilät esille. Rakastuin viimetalvena niihin Ikean joulutuoksukynttilöihin, mutta sain vain polttaa 1 kerrallaan, koska miehellä alkoi muka ottaa henkeen.

    Se mun piti tuolla aiemminkin jo sanomani, että mullekin tuli jotenkin yllätyksenä, että tekin asustelette kahdessa tasossa. Mulla oli joku käsitys, että asutte jossain kattohuoneistossa, mutta vaan ylimmässä kerroksessa.

    Musta oli niin ihanaa siellä saksassa käydessäni katsella niitä "kerrosrivitaloja" joista jokainen oli eri värinen ja pihat oli todella kauniita.

    Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    ps.Sain tuossa hetki sitten sun yllätystäkin taas eteenpäin. "Hiljaa hyvä tulee", niin ainakin toivon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saat kuule ihan rauhassa täällä jakaa kaiken vauvan peestä lähtien, jos siltä tuntuu ;) Ei meillä olla niin herkkiä..
      Nuo kolme kynttilää tuossa pöydällä on kyllä sen verran voimakkaat yhdessä, että itekin oon miettinyt, että kauankohan niitä kestän tuossa haistella.. Mies ei oo ihme ja kumma vielä valittanut asiasta..se on meilläkin yleensä se herkkänenäsin!
      Joo, meidän asunto on aika jännä..se on ylin asunto (ja tosiaan kaksikerroksinen) talossa, jossa on kolme asuntoa päällekäin rinteessä. Eli ne ei oo kokonaan päälekäin ja alemmat asunnot ovat yksitasosia ja pienempiä muutenkin. Ja sit tää talo on viel kaiken lisäks "paritalo" eli vieressä kylkikylessä on samanlainen paketti asuntoja. Ja kaikilla on siis rinteestä, sivusta omat sisäänkäynnit. Eli vähän niinkuin rivari/ paritalo, mut vaan päällekäin ;D ja sit ei kuitenkaan ihan päällekäinkään ;DD
      Innolla odotellaan, minkä ihanan yllärin olet tehnyt mulle :)) Mutta kyllä mä jaksan odottaa, ja ymmärrän kyllä että sulla saattaa siellä olla muitakin kiireitä, joten no panic ;)

      Delete
  4. Kiva et veryttelet siellä, mäkin täällä! Sit ens viikonloppuna otetaan loppukiri shoppailuun ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tänään veryteltiin vielä vähän lisää siellä stugun jättikirpulla ;D

      Delete
  5. Ja, Ikea ist wirklich ein Phänomen... Man kauft immer mehr als geplant. Die Arv-Serie von Ikea gefällt mir auch total gut. Ich wünschte, es gäbe noch Tassen und Unterteller dazu. Die Landhaus Zeitschrift liegt auch auf meinem Tisch und ich freue mich darauf, gleich darin zu stöbern.

    Liebe Grüße und ein schönes Wochenende,
    Cloudy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, ist wahr! Und immer gibt man dort mehr Geld aus als geplant... ;)
      Landhaus war ziemlich toll dieses mal, hab da gleich paar Ideen wieder gesammelt!
      Danke für Deine liebe Nachricht, Cloudy, hat mich sehr gefreut!
      Schönen Sonntagabend Dir noch!
      LIisa

      Delete
  6. Voi, onks siellä pannulappuja tuota servettisarjaa...(Lillassa on samat servetit, pitänee tuoda kotiin, etteivät mene kosteudesta pilalle talven aikana) -mä olen etsinyt lisää pannulappuja, mutta en ole ruåttalaiseen ehtinyt ostoksille pitkään aikaan!! Pikaisesti vain hakenut joskus just sen yhden tavaran mitä olen tarvinut, nyt olis pakko jo ehtiä kynttiläostoksille.
    Ja mun nenään ei käy kuin punkku...ei hyvä...minust on tainnut tulla valkkari-ihminen, sen vähän mitä nyt viiniä juon...

    Noi ihanat kipot mun kyllä täytyy kiertää kaukaa, tai hukun kippoihin ja kuppeihin ☺

    Kivaa viikonloppua ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, siellä oli tosiaan NOIN ihania pannulappuja!! Harmi vaan, kun ei ollut samaa sarjaa patakinnasta, olisin muuten senkin ostanut! (Jos Suomesta saa, niin osta mullekin ja lähetä! Maksan tietty kaikki kulut!)
      Minustkin tulee kesäsin aina valkkarityyppi...sitten jossain vaiheessa syksyä pitkin hampain siirryn punaiseen (vielä en ole siirtynyt;)) ja yks kaks musta taas kuoriutuu punkkutyyppi :D
      Ja hei, pistät kato sit taas vaan vanhaa kippoa kiertoon, niin jo mahtuu taas uusia! ;D

      Delete
  7. Harvoin tulee Ikeassa käytyä, mutta aina on mukana löytöjä! Minun kaverini on todellinen Ikea-fani ja usein käy siellä lastensa kanssa. Lapset syövät ensin, sitten hoitoon lapsiparkkiin. Usein hän soittaa mulle, jos näkee jotain kivoja juttuja ja kysyy, tuoko mullekin samalla. Välillä käymme yhdessä Ikea-reissun.

    Peipposen vanhat saappaat tulivat perille! Kiitos niistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin, minäkin käyn maksimissaan kahdesti vuodessa, jos sitäkään. Mutta sitten tosiaan (ja näköjään) ostan senkin edestä ;)
      Ja meidänkin reissuihin kyllä kuuluu köttbullarit puolukkahillolla lähes joka kerta ;)
      Kiva, että saappaat tulivat näin nopsaan perille! Kiitos itsellesi kaupoista!

      Delete
  8. Hei.Ja onnea uudelle blogille.Luin koulussa kuusi vuotta saksan kieltä ja olipas hauska kokeilla ymmärtääkö mitään kun aloittaa saksan kielistä tekstiä lukemaan.No täytyy tunnustaa,että piti lukea suomen kielinen teksti myös.

    Mekin saatiin tännepäin suomea Ikea.Käytiin ystävän kanssa siellä tällä viikolla tutustumassa.Ja kuusi tuntia siellä tutustuttiin.Piti välillä käydä syömässä.ei olisi muuten jaksanut kierrellä ja ihastella kaikkea.Jotain ostinkin mm. uudet olkkarin verhot.Katselin noita samaisia patalappuja mm.

    Nyt kun näkee nuo sinun ihanat ostokset,tulee mieleen että pitäisikö tehdä uusi kierros.Nyt ei varmaan enään kuutta tuntia tarvita.

    Nenä on sen verran tukossa ettei tuikut tuoksu.Mutta varmasti tuoksuvat hyvälle.

    Hyvää viikonloppua.Ein gutes Wochenende.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, kun löysit tänne uuteen blogiini Jaana! Ja mukavaa, että tekin saitte Ikean lähelle! Meillä matkaa lähimpään on n. 40km. että ei siellä ihan viikottain tuu käytyä ;) Mutta hyvä niin, koska kalliiksi tuppaa nuo reissut tulemaan, vaikka kaikki siellä onkin muka niin halpaa, heh ;D
      Schönen Sonntagabend Dir!

      Delete
  9. Mä ajattelinkin, että mikä tuoksu tänne tuli ;)

    Ikea on kyllä petollinen paikka käydä! Ikinä sieltä ei pääse ilman ostoksia pois:) Kivoja löytöjä teit, jotain samaa löytyy meiltäkin:) Mä kans ihanstuin noihin "salaattikippoihin", nyt Mikin veljen vaimo on hakenut mulle oman satsin;)

    Oikein hyvää viikonloppua ystäväin <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, kiva, kun sait oman satsin kippoja, mä olen noihin ihan rakastunut!
      Mukavaa alkavaa viikkoa teidän poppoolle!

      Delete
  10. Kylläpä tuoksuvat hyvälle...
    Niin se on, pienistä asioista kasvaa suuri lasku - mutta kaikkea ihanaa olet kyllä mukaasi löytänyt! Ihastuin noihin kippoihin heti.
    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, nuo kipot ivat nyt ihan mun suosikkeja! Ja se kaikki NIIN halpa Ikeassa kostautuu kyllä kassalla, heh ;) Mutta eipä tuolla tosiaan usein tule käytyä! Jotta kerrankos sitä ;)

      Delete
  11. Oi mitä ihanuuksia olet ostanut! Ja kyllä, kynttilät tuoksuu tänne asti:)
    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, enkös olekin! :) Tuoksuvat tuossa vieressä niin, että päätä kohta särkee! ;)

      Delete
  12. Oletpas löytänyt paljon kaikkea kivaa. Nuo kipot sopisivat meillekin. Ikeaan olis asiaa mullakin. Ja tuoksukynttilät tosiaan tuoksuvat tänne asti (vieressäni on Ikean vaniljakynttilä =D)

    Tunnelmallista viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä en ole vielä oikein ees hahmottanut, mille nuo mun tuoksuvat, kai se siinä paketissa luki, mutta valitsin kyllä värin mukaan, ei sitten tullut tarkemmin luettua pakkauksia ;)
      Nuo kipot ovat aivan ihanat!! <3

      Delete
  13. Lie Liisa,

    sehr schöne Sachen hast Du da erstanden. Die Topflappen gefallen mir sehr gut.

    LIebe Grüße, Heike

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danke Heike, schöne neue Woche wünsche ich Dir! Danke für Deine Besuch und Nachricht!
      Liebe Grüße liisa

      Delete
  14. ihania tavaroita ja tietenkin vähän vaaleanpunaista ;) niin ihania, että vain ihailla saattaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaaleanpunaista toki ;) Mitenhän se jaksaakin viehättää aina vain..! Nyt kyllä beigekin lisääntyy taas syksyn tullen, mutta ripaus hempeyttä mahtuu aina mukaan :)

      Delete
  15. Se on totta ettei Ikeasta pääse pois tyhjin käsin :) ihania juttuja koko talo täynnä. Pitäis taas syksyn aikan päästä käymään, kädet syyhyää jo;) Varasin syyslomaviikolle Tukholman risteilyn, sinne tytön kanssa suunnataan. Kiva shoppailla sielläkin , onkin jo aikaa tovin kun oomme käyneet viimeksi. Irti arjesta piristää kummasti.

    Mukavaa sunnuntain jatkoa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta! Pienetkin irtiotot arjesta piristävät ja kantavat taas pitkälle! Tänään vietin rakkaan likkakaverin kanssa koko päivän suurkirpparilla lähikaupungissa ja voi että jo sekin teki hyvää! Muissa ympyröissä, ystävän kanssa, ilman miestä ja lasta...kirppuilua ja ihania, edullisia löytöjä!
      Ihanaa reissua teille Tukholmaan! Sinne oiskin ihana päästä pitkästä aikaa, en ole käynyt sitten kohta 7 vuoteen!

      Delete
  16. vau mitä ihanuuksia olet löytänyt ikeasta.. (olisikohan kohta puoleen tehtävä retki ikeaan) ja nuo tekokukat on kyllä olleet edullisia..olet ostanut niitä sävyjä joista minäkin tykkään ja just tykkään katsella mitä bloggaajat ovat löytäneet kaupoista, kirppareilta, kierrätyksestä ja mistä milloinkin..tai vaikka vaan saaneet esim, sukulaisilta..
    Niin olenkin uusi lukijasi enkä ole tainnut kommenttia jättää ihana blogi sinulla.. Mukavaa aurinkoista sunnuntaita sinulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos viestistäsi Hannele ja tervetuloa mukaan! Toivottavasti viihdyt täällä "meillä" :)
      Niin, sehän onkin parhautta bloggaamisessa, että kierrätetään ideoita ja vinkkejä! Me kun asumme täällä Saksassa, niin usein joudun lähettämään äidin tai jonkun ystävän hakemaan mulle jotain tavaraa jostain, kun joku bloggaaja on antanut vinkin, hih ;D
      Mukavaa sunnuntaimyöhäisiltaa sinullekin!

      Delete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!