Tuesday, September 11, 2012

Organizing...

Mein ganzes Bastelzeug war immer total durcheinandern, hier und da, keine Ordnung, nicht mal in einem Ort verstaut... Gerstern habe ich das ganze in Ordnung gebracht und alles in ein Ort, nämlich in das Gästezimmer, wo auch mein Nähtisch ist, verstaut. Herrlich, jetzt findet man wieder was und hier ist doch auch genug Platz und Ruhe zum basteln! In einem Schränkchen habe ich noch Stoffe und andere Nähzeug und in einem anderem noch ein paar Bastelsachen... Aber alles jetzt in einem Zimmer!

Mun kaikki askartelutarvikkeet ovat olleet täysin epäjärjestyksessä, siellä täällä, eri paikoissa... Eilen sitten vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja järjestelin kaiken uudelleen! Yhteen paikkaan, nimittäin vierashuoneeseen, jossa mun ompelunurkkanikin on. Ihanaa, nyt on kaikki järjestyksessä ja nätisti ja tässähän on täydellinen paikka askarrellakin, voi jättää keskeneräiset levälleenkin, jos ei tule heti valmista :)
Yhdessä lipaston laatikossa on lisäksi kankaat ja muita ompelutarvikkeita ja yhdessä toisessa vähän lisää askartelujutskia. Mutta kaikki löytyy nyt yhdestä ja samasta huoneesta!In dem kleinen Tischkommode befindet sich auch Bastel- und Nähzeug.
Pienessä pöytälipastossakin ompelu- ja askartelutarvikkeita.

In Schubladen Stifte, Kartenvorlagen, Klebstoff, Stämpeln usw.
Pöytälaatikossa korttipohjaia, leimasimet ja mustetta, värikyniä, liimat jne.Nach einem zweistündigen Waldspaziergang (ganze Familie zusammen :)) habe ich gestern auch noch eine Fotocollage gemacht. Hier hingen vorher ein paar Blumenbilder, die aber irgendwie da nicht so wirklich gut aussahen... Jetzt gibt es Schwarzweißbilder von Familie... Babybild von unserer Tochter, Urlaubsbilder, ganz alte Bilder sowie ein Bild von mir und meiner Schwester als Kind. An der anderen Wand ein Etagenbild, das meine Mama mir geschenkt hat. Sie, ich und meine Tochter... Drei Generationen als Baby :)

Kaksituntisen metsäkävelylenkin (koko perheen voimin :)) jälkeen, sain eilen myös vihdoin tehtyä valokuvakollaasin meidän portaikkoon. Tässä roikkui ennen pari kukkataulua, jotka eivät kuitenkaan koskaan oikein kovin hyvältä siinä näyttäneet... Nyt siinä on kollaasi mustavalkoisista perhekuvista. On Peipposen vauvakuvaa, meidän lomakuvia, oikein vanhoja kuvia sekä kuva musta vauvana isosiskoni kanssa. Toisella poratikon seinällä on jo pitkään ollut kerroskuva, jonka olen saanut äidiltäni. Siinä ovat päällekkäin äitini, minä ja Peipponen... Kolme sukupolvea vauvoina :)


Oh, ich möchte eine weiße Holztreppe...mit Halbpanelenwand!
Oi, kuinka mä haluaisin valkoisen umpinaisen puuportaikon puolipaneelilla...!


Oben auf Podest hab ich dann auch müssen paar Bilderänderungen machen ;) Das Engelbild von der Blogfreundin durfte hier auch an die Wand. Ein Bild von meinen Großelter und ein JDL Karte als Bild. Jetzt bin ich auch hier zufrieden! (Zur Zeit zumindest...)

Ylätasanteellakin piti sitten vähän tehdä kuvamuutoksia... Sadun lähettämä enkelitaulu pääsi seinälle :) Isovanhempieni vanha kihlakuva muutti eteisestä tänne ja ylempään kehykseen, jonka ostin joskus kesällä, laitoin Kristan puodista ostamani JDL kortin. Nyt olen tähänkin seinään tyytyväinen! (Ainakin hetken...)


Der Stuhl war vorher im Schlafzimmer, jetzt mal wieder hier ;)
Puutuoli muutti makkarista takaisin tasanteelle ;)
Ich habe mich sehr über diese Awards gefreut! Vielen lieben Dank Mustankissan tytär, SisustEllen, Kirsi und Marika! Ich alle kriegt das von mir von Herzen zurück!

Olen saanut viime aikoina pari tunnustusta useammaltakin taholta. Iso kiitos teille ihanille! Näistä tulee valtavan hyvä mieli! Tuo eka on kiertänyt nyt jo niin monissa blogeissa ja lista blogeista, joita rakastan seurata on NIIN pitkä, niin jätän sen jakamisen nyt tällä kertaa pois.
Tuon alemman sain Hirsitalon suojissa -blogin Marikalta. Kiitos kauniista sanoistasi :) 
Tällaiset tunnustukset, kaikkien niiden ihanien kommenttejen ohella, joita te rakkaat lukijat jaksatte kirjoitella, ovat tietenkin parasta kannustusta bloggailuun! Kiitos siis kaikille joskus blogiini kannustavan kommentin jättäneillekin! 

Kannustavan blogiystävän tunnustuksen haluan ojentaa ehdottomasti takaisin Marikalle, jolta sen sainkin. Tunne on nimittäin täysin molemminpuolinen! Ei sun tietenkään sitä uudelleen tarvitse alkaa jakamaan ja postaamaan, hih ;) 
Lisäksi annan tämän tällä kertaa vain yhdelle muulle eteenpäin, nimittäin Tää ois tän koti -blogin Kirsille! Toki on monia muitakin, joille tunnustuksen voisin sydämestäni antaa, mutta tässä tullaan taas siihen, että mihin vetää raja jne. Listasta tulisi niiiin pitkä, joten jätetään yhteen! Kirsi tuli mulla nyt ekana mieleen... Kiitos sulle Ihana kaikista supermieltäylentävistä ja zemppaavista viesteistäsi näiden puolentoista vuoden aikana, sekä mm. siitä yhdestä ihanasta meilistäsikin, jonka lähetit alkuvuodesta, kun makasin sairaalapedissä.Nun muss ich los und meine Kleine gleich vom Kindi abholen! Euch allen wünsche ich noch einen tollen Dienstag! Danke für Eure lieben Kommentaren! Macht's gut und bis bald!

Nyt mun on lähdettävä hakemaan Peipposta tarhasta! Toivotan kaikille tänne kurkistaville oikein mukavaa tiistain jatkoa ja kiitän kommenteistanne edelliseen postaukseen! Voikaa hyvin ja "nähdään" pian taas!

Liisa

8 comments:

 1. Oi miten siistissä järjestyksessä kaikki - kaunista!

  ReplyDelete
 2. Energinen Liisa...:)mä en ennen ole tajunnutkaan, että teillä ollaan kahdessa kerroksessa..:)
  Aurinkoista viikkoa..<3

  ReplyDelete
 3. Voi kiitos kaunis Liisa,nyt täytyy sanoa että ihan oikeasti liikutuin♥ Niisk;)
  Voi että mä haaveilen kanssa että sais kaikki ompelu-ja askartelujutskat samaan paikkaan,tai no onhan ne tavallaan,yhdessä matkalaukussa askartelujutut,yhden "pallin" sisällä langat jne, mutta ripoteltuina ympäriämpäri kuitenkin...Ompelukone vahvistimen päällä verhon takana jne. you got the point;)Helpompi olis tarttua toimeenkin kun kaikki on nin sanotusti käden ulottuvilla...Sulla se vaan koti kaunistuu koko ajan,aina kun luulee ettei se tosta enää voi parantua niin etköhän sä mene ja keksi jotain:D
  Kaunis tuo kuvakollaasi,pitäisköhän munkin lähteä metsälenkille;)
  Ihanaa viikonjatkoa sulle ihana,nähdään taas♥

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, kun paikat on järjestyksessä! Minä kaipaisin vaan sitä piristysruisketta, että jaksaisi järjestellä! Syysväsy meinaa iskeä ihan väkisin!

  Siellä teillä näyttää niin kivalta!

  ReplyDelete
 5. Das ist alles sehr schön geworden, liebe Liisa. Das Zimmer genau wie die jeweiligen Wände mit den Bildern.

  Und noch herzlichen Glückwunsch zu Deinen Awards.

  Liebe Grüße, Heike

  ReplyDelete
 6. Sinulla sitten on todellinen taito sisustaa.Ja kaikki on aina niiiiin viimmosen päälle.Silmä lepää ja sielu huokaa=)
  KAUNISTA.
  Mukavaa viikkoa sinne teille!

  ReplyDelete
 7. Sinulla on siellä kaikki niin kauniisti järjestyksessä ja muutenkin ihanalle näyttää!
  Oikein mukavaa loppuviikkoa!♥

  ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!