Tuesday, December 9, 2014

Pala olohuoneen Joulua

Ensinnäkin KIITOS ihanasta, lämpimästä vastaanotosta ja mukavista kommenteista ja viesteistä! Enpäs kyllä uskaltanut odottaa, että niin moni vanha tuttu täällä vielä iloitsemassa paluustani <3 
Nyt oikein uutta intoa puhkuen jo toista postausta tekemässä!

Viime jouluna tällä paikalla olkkarissa nojaili seinää vasten ranskalainen, valkoinen ikkunaluukkupari ja sen edessä lattialla makoili vanha valkoiseksi tuunattu kelkka. Luukut ovat vuoden mittaan muuttaneet uuteen kotiin, kelkka löytyy yhä, mutta tälle paikalle olen siirtänyt keittiöstä vanhan tumman puupenkin. Sekin on Ranskan aarteita. Penkin päälle on kiva vaihdella asetelmia vaikka vuodenaikojen mukaan. Joulunajaksi virittelin penkin päälle valotkin. 


Kuuden ruudun vanha ikkuna on meillä kiertänyt pitkin kotia, mutta luopua en siitä raaski. Aina se löytää uuden paikkansa. Ihanan rouhea pinta repsottavine maaleineen. Pienet rautanumerot 1-24 sidoin viime vuonna punavalkoiseen nauhaan. Nyt nauha saa koristaa tätä jouluista asetelmaa olkkarissa.


Penkin yllä seinällä vanha talonpoikaisnaulakko on sekin saanut jäädä alkuperäisasuunsa. Siitä puuttuu yksi tappikin, mutta sekös ei meikäläistä haittaa, lisää vaan vanhuksen charmia! 


Ihanasti siellä näkyy kauniit johdot lattialla sykkyrässä ;)

Naulakkoon vaihdoin joulunajaksi punaisen lyhdyn harmaan tilalle ja vanhan ruosteisen katiskan koristelin joulupalloilla sekä havuilla. 



 "Ikkunalla" istuu äidiltä lahjaksi saatu Mailegin tonttutyttö. Oksa punaisine marjoineen on yksinkertaisen kaunis valkoisessa kannussa rosoista pokaa vasten. 



Kukahan näillä on aikoinaan tepsutellut? Mustat vanhat kiiltonahkakengät ovat kirpislöytö ja kuulema noin 40-luvulta.


Minä tepsuttelen tästä kylppärin pesuun ennen tallille menoa, Peipposella on tänään pitkä tarhapäivä ja pesukoneessa pyörii sohvanpäälliset. 

Touhukasta tiistaita kaikille!

Liisa

Ps. Liebe Deutsche Leserin, ich habe mich nach einer längeren Pause wieder entschieden meinen Blog weiter zu schreiben, allerdings entschied ich mich es weiterhin nur auf Finnisch zu tun. Bilder sagen mehr wie die Worte und ich würde mich trotzdem auf Deinen Besuch hier im Blog freuen! Im Facebook werde ich Dich weiterhin auch auf Deutsch grüßen! <3 Liisa


10 comments:

  1. Kiva että oot taas postaillut tänne blogiin :) Suloisia joulujuttuja sinne on jo ilmestyny! Tännekin tarkoitus ripustella siivousurakan jälkeen joulukoristeita, mutta tulisipa jo lunta! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Jasmiina <3
      Sanos muuta, meillä tänään eka pakkasaamu oli ja sen myötä jo hiukan talvisempaa ulkona kun edes vähän hurroksessa maa, mutta lunta minäkin kaipailen, vaan eipä taideta näille leveyksille enää tänä vuonna saada :(

      Delete
  2. kaikkea kivaa olet laittanut. tuo ikkunankehys on hieno koristeineen ja nuoi kengät, kuin omani joskus lapsuudessa-nuoruudessa.

    ReplyDelete
  3. Todella kiva että täällä postailet taas :)
    Kaunishan tuommoinen ruutuikkuna, itsellä ei ole :(
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    ReplyDelete
  4. Mitämitämitä! Pariin päivään en ole ehtinyt blogistaniassa pyörimään, joten huomasin vasta nyt postauksesi ja tämän comebackin:) Mukavaa taas päästä visiitille tänne<3

    ReplyDelete
  5. Kiitos ihanista kommenteistanne <3 On ollut ihan huippua palata, kun saanut teiltä kaikilta 'vanhoilta' tutuilta niin lämpimän vastaanoton! Toooosi ihana siis kuulla myäs kaikista teistä <3 Mukavaa lauantai-iltaa ja kolmatta advettiviikonloppua teille kaikille!

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!