Tuesday, September 25, 2012

Here I am again!

Ja taas on jo tiistai! Hupsista vaan, miten se viikonloppu ja kohta alkuviikkokin meni kuin lentäen ohi! Meillähän oli vieraita viikonloppuna, ihana Villa Blanco-blogin (ja puodin) Krista oli miehensä ja suloisen Elohiiren kanssa meillä perjantaista sunnuntaihin. Syötiin hyvin, juteltiin yömyöhään, naurettiin ja vähän lasten kanssa hermojakin koiteltiin, shoppailtiin koko perheiden voimin yms. Kaikkiaan viikonloppu oli aivan loistava! Kiitos teille ihanille vielä kerran tätäkin kautta :)
Kristan kanssa käytiin keskenämme vanhojentavaroiden kaupassa ja yhdellä kehnolla menettelevällä kirpparilla. Menettelevä sen takia, että oli aika pieni, ulkona satoi vettä ja hurjasti oli rojua/ lumppua myynnissä. MUTTA: me toki teimme parit edulliset löydöt silti. Minä pari ihanaa, vanhaa, valkoista jättityynyliinaa pitsireunoin sekä pari tarjoilulautasta, ai niin ja sellaisen kivan salaatinpesurautahässäkän keittiöön :)
Vanhojentavaroiden kaupasta, mun vakkari-sellaisesta, jossa en ollutkaan taas pariin kuukauteen käynyt, löytyi myös upeita aarteita, meille molemmille. Minä ostin tämän pienen kaapin ja kaksi tuolia. Kaappi oli samanvärinen, eli tumma, ostaessani. Tänään Peipposen ollessa tarhassa sen hioin maalasin. Ja hioin vähän lisää ;) Se pääsi ylätasanteelle. Siellä taas vähän ilme muuttui siis... Tuolit odottavat vielä käsittelyään.

Und schon wieder ist ein Wochenende und auch schon fast der Anfang der Woche rum! Wir hatten ja Besuch aus Finnland am Wochenende. Eine Blogfreundin und Besitzerin des Ladens Villa Blanco, Krista, mit ihren Mann und Kind. Wir haben gut gegessen, bis Morgenstunden geredet, gelacht, geshoppt usw. Mit den Kindern war es manchmal nicht so lustig, aber so ist das halt mit zwei Kleinen, die im gleichem Alter sind und einen sehr starken Willen haben ;) Auf jeden Fall war es eine sehr schöne Zeit!
Mit Krista waren wir alleine auf einem kleinen Flohmarkt und in meinem Stammtrödelladen. Beim Flohmarkt habe ich ein paar alten, weißen Kissenbezüge und einen Eisenkorb für's Salatwaschen gekauft. Beim Trödel habe ich zwei alten Stühle und ein kleines, hübsches Schränkchen gefunden. Auch der Schrank, sowie die Stühle dunkelbraun. Heute habe ich den Schrank dann schon abgeschliffen, dann gestrichen und dann noch ein bisschen abgeschliffen ;)
Er steht jetzt oben auf dem Podest. Die Stühle warten noch auf ihre Behandlung..






Krista toi mukanaan matkalaukullisen ihanuuksia :) Osan olin tilannut puodilta ja osan sain saimme tuliaisena, kiitos vielä sinä ihanainen! Joukossa oli paljon pikkusälääkin, JDL-lehtiä yms. joita en alkanut kuvailemaan. Mutta esittelen teille muutamia ihanuuksia...
Kaunis ja melko kookas pronssin värinen madonnapatsas pääsi vierashuoneeseen. Kaulassaan samaten vanhojentavaroiden kaupasta ostamani rukousnauha. Vilautanpas vähän sänkyäkin, se sai viime viikolla ylleen helmalakanan, jonka olin tilannut HM:ltä, kun oli puoleen hintaan nuo vaaleanpunaiset. Ja siinä näette myös, miltä se ennen olkkarissa ollut pikkupöytä näyttää vierashuoneen yöpöytänä.

Krista hat gaaanz viele schönen Sachen mitgebracht, ein Teil habe ich von ihr bestellt von ihrem Laden, ein Teil hat sie mir uns als Mitbringseln gebracht. Da gab's auch viele kleinere Sachen und JDL-Magazinen, davon habe ich keine Bilder gemacht, aber ich zeige Euch die ein paar Sachen...
Die wunderschöne, bronzefarbene Madonnastatue hat ihrem Platz im Gästezimmer gefunden. Und wenn wir schon da sind, zeig ich Euch auch noch was anderes ;) Diese rosane Betthusse war -50% beim H&M Home, sie kam letzte Woche per Post... Und hier seht Ihr auch wie es hier jetzt aussieht mit dem kleinen Tisch, der vorher im Wohnzimmer war.





Tämä ihana sinkkinen kuputarjotinhässäkkä kotiutui nyt vihdoin meille! Olin siitä jo monta kuukautta unelmoinut... Eihän se kovin kallis edes ollut, mutta joskus vaan kaikella on aikansa ;) Nyt iloitsen siitä sitäkin enemmän! Sisälle voi vaihdella fiilisten ja vuodenaikojen mukaan juttuja...

Über diesem Zinktablett mit Haube hatte ich schon seit Monaten geträumt! Jetzt hab ich's! Klar hätte ich sie können schon vorher kaufen/ bestellen, aber alles hat seine Zeit und jetzt freue ich mich um so mehr darauf :) Und hier kann man dann je nach Gefühl und Jahreszeit was rein tun...




Tuulikaapin ovi sai verhon... Nämä olisivatkin aika ihanat myös makkarin ikkunoissa... ;)

Windfangtür bekam einen Vorhang... Diese wären auch im Schlafzimmer wunderschön... ;)




Nämä ihanat puuvillaiset röyhelökassit sain kaikissa unelmaväreissä :)

Diese hübschen Taschen habe ich in allen Lieblingsfarben bekommen :)



Joskus on muuten ihan hyvä kommunikoida, esim. sen rakkaan miehen kanssa... Mä en ole aiemmin maalannut, saati ottanut puheeksi lipastoa, joka meillä on keittiön peräseinällä, koska olen LUULLUT, että mies haluaa sen olevan tumma- ja kiiltäväpintainen. Noh, nyt sitten viikonloppuna otin, kun sain Kristalta kannustusta sen tuunaamiseen (thanks honey!). Ja selvisi, että mies ei lainkaan pidä siitä sellaisena! Juu, sain luvan maalata :) Eilen sitten tartuin ensin karkeaan hiomapaperiin, sitten pensseliin ja sitten taas hiekkapaperiin. Noin 1,5 tunnin juttu ja siinä se nyt on! Vain kerran maalasin, enkä edes ottanut laatikoita kokonaan ulos homman aikana ;) Tykkään hurjasti, ja niin tykkää muuten mieskin, eli loppu hyvin kaikki hyvin :)

Manchmal ist es ganz gut zu kommunizieren, z.B. mit dem lieben Mann an der Seite... Ich hatte nie was gesagt und auch nicht schon früher gestrichen, nämlich diese Kommode, die bei uns in der Küche steht. Warum? Weil ich DACHTE, dass mein Mann sie in dem dunkelbraunen, glänzenden Look mag. Na ja, jetzt habe ich was gesagt und es kam raus, dass es ihm auch nicht gefällt! Ja, ich hab's dann gleich gestern getan! Habe nicht mal die Schubladen ganz raus genommen. 1,5 Stunden Job; erst abgeschliffen, per Hand, mit einem groben Sandpapier, dann ein mal gestrichen und dann wieder bisschen abgeschliffen. Me likey! Und es gefällt auch meinem Mann, also alles bestens :)




Peipponen on anoppilassa yökylässä, meillä miehen kanssa tarhan vanhempainilta ja huomenna vähän laatuaikaa kahdestaan :) Koitan pikku hiljaa taas päästä teidän kuulumisistanne jyvälle, mutta olkaa armollisia, jos ei ihan heti kommenteja ala kuulua... Teen parhaani ;) Voikaa hyvin! Mukavaa viikon jatkoa!

Unsere Tochter schläft bei der Oma heute. Mein Mann und ich gehen zu Elterabend von Kindi. Morgen erst mal ausschlafen und Zeit zu zweit geniessen :) 
Macht's gut und eine schöne Woche Euch noch! Bis bald!


Liisa

16 comments:

  1. Onpa teillä ollut ihana viikonloppu! Ja kaikkea ihanaa olet löytänyt ja saanutkin♥ Tuo lipasto on kyllä ihan täydellinen maalattuna!! Ja voi, miten kauniin pikkulipaston löysit ja tuunasit myös, olet kyllä aikamoinen aarteiden etsijä:)) Tänään kun selailin sitä joulukirjaa ja näin tuttuakin tutumpia koristeita siinä, tuli ihan kauhea ikävä♥ Voi hyvin, rakas ystävä!!♥

    ReplyDelete
  2. Ihania löytöja olet tehnyt. Pakettisi tuli eilen, mutta pääsin hakemaan sen vasta tänään. Oi miten suloisia vaatteita ja kaikki niin hyväkuntoisia! Tyttö oli tosi iloinen paketista. Jos käyt kurkkaamassa blogissani tämän päivän postauksen niin näet miten iloiseksi hän tuli!

    ReplyDelete
  3. hej,
    ich habe mal ein altes küchenbuffet abgeschliffen, mit einem heissluftfön die Farbe komplett runtergeholt und anschliessend neu gestrichen, ich weiss, was für eine arbeit sowas ist :0), die kommode ist richtig schön geworden! schau doch mal bei mir vorbei, wenn du magst, verlose gerade etwas...
    liebe grüsse aus dänemark
    ulrike

    ReplyDelete
  4. Hyvältä näyttää!
    Kaikki!!
    Ja toi peili tuolla pikkupödällä on ihana ♥
    Arvaas mitä, vaikket tykkääkään tummasta, niin annapa noiden tuolien olla hetken noin, vaikka molemmin puolin pikkukaappia, ne on tooooosi kauniit - ja antais ihan kivan kontrastin!
    Tuo ihana pikkukaappi pääsis melkeinpä paremmin esiin...
    Okei, mä TIEDÄN, että haluat maalata ☺ -anna palaa!! ☺☺

    ReplyDelete
  5. Vau, siellähän on saatu vaikka mitä aikaan!
    Ja ihania hankintoja ja kivoja puuhia ja kaikkee, aivan hengästyn! :)
    Maalatut kaapit näyttää todella hyvältä!

    ReplyDelete
  6. Kuulostaa tosi huikeelta viikonlopulta! Ihania löytöjä jälleen!

    Toi tuoli käy kyllä tummanakin tosi hyvin tuohon lipaston viereen, but...tehän sen päätätte loppupeleissä ♥

    Kaikkea kivaa loppuviikkoonkin, Liisasein!

    ReplyDelete
  7. Sehr schön ist Deine Kommode geworden, Liisa. Auch der neue Schrank. Brauchen ja nr noch die Stühle.
    Sehr schön, daß Ihr mit dem Besuch eine schöne Zeit hattet.
    Und schöne Sachen hast Du Dir geholt und auch bekommen.

    LIebe Grüße, Heike

    ReplyDelete
  8. Onpas rouvalla ollut viime aikoina (taas) melkoinen draivi tehdä kaikkea kivaa ja kaunista :) Hyvännäköisiä molemmat lipastot!
    Jokohan mies kohta antaa sutia olkkarin pöydänkin - vai onko se enää tumma...

    ReplyDelete
  9. No voi vitsi mikä tuliaisten, löytöjen ja aarteiden määrä! Ihan mieletön viikonloppu! Täällä pakkailua ja pientä Saksan matka kuumetta :)! Noi lipastot on mielettömän ihanat!

    ReplyDelete
  10. <3 Terkut töistä! Kiitos itsellenne aivan älyttömän ihanasta viikonlopusta!!! Uusintaa ja uusinnan uusintaa odotellessa ;)
    Kyl vaan taikamaali on tehnyt ihmeitä :) niin kauniisti tulee yksityiskohdat esiin!

    Palataan honey! Pian laitan viel viestii ;)

    ReplyDelete
  11. Ihanan kuuloinen viikonloppu on teillä ollut! Lipastosta tuli ihan täydellinen, ihan on kuin olisi ammattilainen sen käsitellyt!!! Kait se on hyvä tuon kakslahkeisen kanssa välillä kommunikoidakin :D
    Mukavaa loppuviikkoa!

    ReplyDelete
  12. Siis oliks toi lipasto oikeesti vielä vähän aikaa sitten jossain peräseinällä tummana? :D
    En usko! On se niin nätti!

    Mukavaa laatuaikaa! :)

    ReplyDelete
  13. Siellon nyt näköjään rouvalla semmonen draivi ja moodi päällänsä että näkyvää jälkeä syntyy niin että tässähän ihan hengästyy:D (Vai onks mulla muka huono kunto kun toisten touhuista hengästyn;)Ihanalta kuulostaa viikonloppu ja niin paljon kaikkea kaunista taas,tuunauksesta tuliaisiin ja kaikkea siitä väliltä etten mä siitä viitsi alkaa laulua tekemään:D Lipasto on U P E A ,meillä tollasen tuloksen sais just vastakkaisella toiminnalla,siis sillä ettei kommunikoi,jos ei kysy niin ei tiedä,ai et sä tykkääkään tästä maalattuna,no voi voi, ei voi enää mitään;)Ei vaan,jos mies ihan oikeasti vastustaa niin ainakin pyrin ottamaan sen huomioon:)
    Mukavaa viikonjatkoa sullekin ihanainen Liisukkainen<3

    ReplyDelete
  14. Oh ja hoh.. voi kun miekin joku päivä saisin aikaan jotain noin kaunista.. :)

    ReplyDelete
  15. No, johan siellä on taas tapahtunut:)
    Lipastosta tuli tosi hieno!! Samoin tuo röyhelölakana on aivan ihana!! Harmi kun meidän sänkyyn ne ei käy :(

    Mä oon huomannut joskus ihan saman, siis tuon kommunikoimisen kanssa :) On se hyvä, että miestenkin maku "muuttuu";)

    Tuo verho sopii hienosti oveen :) Mä muuten tein tuolla mallilla tyttöjen telkkarihuoneeseen kesällä verhot, tykkään niistä tosi paljon :)

    Oikein ihanaa viikonloppua teille <3

    ReplyDelete
  16. Oi miten kaunista! Hyvää viikonloppua sinne!

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!