Thursday, October 11, 2012

My latest treasure

Viikko on taas vierähtänyt niin hurjaa vauhtia, että ei meinaa itsekään perässä pysyä! Noh, miehellä on ollut loma, eli yhdessä olemme olleet kotosalla.
Viime viikonlopun kirpparireissu oli ihan tuottoisa, siinä mielessä, että auto oli jotakuinkin täynnä vielä kotimatkallakin ;) Kauppa kävi kohtalaisesti, mutta ei yhtä hyvin kuin parilla viime kerralla. Jäin kuitenkin vielä vähän plussalle, vaikka ostinkin kotiinviemisiksi tämän :) Olisi ollut petos jättää se sinne, niin edullinen se oli!

Die Woche ist wieder sooo schnell gegangen. Mein hatte Urlaub, also waren wir beide zu Hause.
Letztes Wochenende war ich ja auf dem Flohmarkt. Verkauft habe ich ziemlich gut, allerdings nicht so gut wie letztes und vorletztes mal.. Aber immer hin habe ich noch bisschen "plus" gemacht obwohl diesen Sekretär mit nach Hause brachte ;) Es wäre eine Unverschämt gewesen ihn da zu lassen, so günstig wie er war!



Lipastossa oli aika kamalat kultaiset nupit sekä sisä- että ulkolaatikoissa ja lisäksi kaikissa ovissa ja "kansissa" vielä sellaiset kultaiset krumeluurit...koukeroiset koristukset. Ne saivat lähteä hiomisen ja maalauksen alta, enkä niitä enää takaisin kelpuuttanut. No, nupit kyllä, mutta ne töpötin sienen avulla valkoiseksi. Mielestäni näin on kauniimpi :)

Er hatte goldene Knöpfe und überall gab's noch solche goldenen Dekobeschläge an Türen und Schubladen... Die mussten sowieso weg wegen abschleifen und streichen und die habe ich dann auch nicht mehr dran gemacht. Na ja, die Knöpfe schon aber sie habe auch mit der Farbe angetupft . Mir gefällt's so viel besser :)




Hiomis- ja maalausurakka oli aikamoinen, mutta kyllä kannatti! ...Nyt mietin vielä, että hiotako kulumia vai ei...

Das Abschleifen und streichen war ein Haufen Arbeit, aber ich denke es hat sich gelohnt! ...Jetzt überlege ich mir noch, soll ich noch bisschen abschleifen um einen Used Look zu kriegen oder doch nicht...



Ja olkkariinhan se komeus sitten päätyi. Tuossa oli ennen valkoinen, vanha lipasto. (Edellisessä postauksessa on tästä nurkkauksesta ennen-kuva.) Kivaa vaihtelua, vaikkei muutos mitenkään suuri olekaan.

Ins Wohnzimmer steht die Schönheit jetzt. Vorher stand da eine weiße, alte Kommode. (Ein Vorher-Bild) gibt's in meinem vorherigem Post.) Schöne Abwechslung auch wenn die Änderung nicht so groß ist.









Muutoksen myötä nämä peilit vaihtoivat paikkoja...

Durch die Änderung haben diese zwei Spiegel Plätze getauscht...



Ja se mikä on kiva juttu mielestäni on, että se toinen lipasto muutti tuonne portaiden alle ja sieltä lähti kokonaan pois Ikean Hemnes-lipasto. Haluan pikku hiljaa päästä enimmistä uustuotantohuonekaluista eroon ja korvata niiden paikkoja näillä vanhoilla aarteilla. Ja nyt voin taas ruksata yhden pois siltä "listalta" :)

Und was ich schön finde ist, dass die andere Kommode jetzt unter der Treppe steht und da haben wir eine Ikea Hemnes Kommode raus geschmissen! Ich möchte nämlich langsam alle neue Möbelstücke weg und mit alten Schätzen die Plätze füllen.





Tämä aarre ei ole vanha, mutta silti rakkain ja arvokkain kaikista :) Oma Peipposeni! Tällä hetkellä kauheassa köhässä ja räkätaudissa... Ihanan Pepin lähettämä töppösyllätys pitää jalat lämpiminä...K Kiitos Ihana! Nuo kauniit lahjaboxit löytyivät euro-kaupasta muutamalla eurolla.

Dieser Schatz ist noch nicht so alt aber der wichtigste und aller liebste von allen! Meine Tochter :) Gerade ist sie sehr erkältet, verschnupft und rotzig... Eine liebe Blogfreundin hat diese süßen Söckchen geschickt, die halten kleine Füße warm... Danke liebe Pepi! Die süßen Geschenkboxen habe ich beim Euroladen "Tedi" für paar Euro gekauft.



Toinenkin aarre tarttui mukaan kirppikseltä viime lauantaina, mutta siitä lisää ensi kerralla. Olen saanut myös jonkin haasteen ja pari tunnustustakin, mutta palaan niihinkin toisella kertaa. Kiitos niistä kuitenkin jo tässä vaiheessa! Pian lupaan esitellä myös niitä salaisia käsitöitäni, joita täällä on syntynyt viime viikkoina ;)

Ich habe noch ein anderen Schatz auf dem Flohmarkt gefunden aber davon mehr nächstes mal. Auch ein paar Awards haben den Weg zu mir gefunden, vielen lieben Dank! Dazu komme ich auch noch zurück anderes mal! Bald werde ich Euch auch diese heimliche Handarbeiten von mir zeigen, versprochen! ;)

Nyt kuitenkin nauttimaan miehen viereen sohvalle vikasta yhteisestä vapaaillasta taas hetkeen, huomenna miehellä alkaa yöputki, joten sitten on illat aikaa bloggailla ;) Vaikka olen mä tälläkin viikolla teillä kyläilemässä käynyt, en vaan ole moneenkaan blogiin tassunmerkkiä ehtinyt jättää... Kiitos teille ihanista viesteistänne ja mukavaa loppuviikkoa! Meillä on sunnuntaina toinen syksyn lähiseudun jättikirppistapahtumista, jihaaa!!! Sinne vie tämänkin rouvan tie kuinkas muuten ;)

Jetzt ab auch Couch zu meinem Mann, ab Morgen hat er Nachtschicht, dann kann ich abends wieder mehr bloggen ;) Ich habe diese Woche "Euch" auch besucht, nur habe ich nicht viele Kommentare hinterlassen wegen Zeitmangel ;) Vielen Dank für Eure lieben Kommentaren und eine schöne Restwoche noch! Am Sonntag gibt's bei uns der zweite Großflohmarkt des Herbsts, juhuuu!!! Da geht's natürlich auch hin der Weg von mir ;)

Liisa

19 comments:

  1. Voi viiiiiiitsit että se on kaunis!Sullon ollu ihan kamala homma hioo ja maalata tuo mutta siinä se nyt seisoo,vaivanpalkka:D Kelpaa siinä rakkausrunoja rustailla,sulla näyttää tuo kansilevykin olevan tosi vahvaa tekoa,tuossa mun "serkussa" on ihan rimpula se levy,ei tartte kyynärpäihinsä nojaillen katse haaveellisena kaukaisuuteen tuijotella tai irtoo koko levy;)Tai ainakin mä luulen niin...Sullon melko hyvällä mallilla tuo uustuotannosta eroonpyrkiminen,saas nähdä mitä ens kirpparilta kotiutat;)Nytpäs en sanokaan että ihanalta näyttää vaan että lovelyltä näyttää,keksinpäs sitten kuitenkin kiertoilmauksen:D
    Pikaista paranemista lovelylle Peipposelle ja kaikkia kivuuksia lovelylle Liisalle<3

    ReplyDelete
  2. Olipa hyvä että ostit tuon kaapin,on se vaan upea.Kannatti maalata.
    Meilläkin ollaan pyritty eroon kaikesta lastulevyhyllyistä ja kaapeista.Entisaikaiset puukalusteet on ihania.Taitaa olla vielä yks sellainen hylly pojan entisessä huoneessa,mutta se täynnä pojan krääsää,joten pitää kiltisti odotella josko ne lähtee pojan mukaan,tai sitten kierräykseen.

    Peipposelle paranemisia.Vanhemmille ihanaa viikonloppua.

    ReplyDelete
  3. *en oo kade, en oo kade, en ooooo, usko pois*
    -en usko ittekään ☺
    Jos tuo oli vielä halpakin, niin on se niiiiin väärin ♥

    Eikä tarvi mitään kiitellä ☺
    Loppusatsi työn alla -ja jos nyt sais Lillan viikonloppuna talvikuntoon, niin sitten haen heti matonkuteen, ennen ei voi, muuten mökkipahanen jää hunningolle...

    *kaunista, kaunista*

    ReplyDelete
  4. Todella kaunis lipasto, Liisa! Kannatti maalata!!

    Täällä myös haaveillaan vastaavasta ja uustuontantomööbelit tuottavat tuskaa ;D Olisi tilaus parille "uudelle" vanhalle, kunhan löytyisi mieluisat jostakin.

    Mukavaa viikonloppua ♥

    ReplyDelete
  5. Todella kaunis muutos maalauksesta.

    ReplyDelete
  6. Ihana!!
    Ja ihana on rakkain aarteesikin♥

    ReplyDelete
  7. Johan on hieno uusi löytö!Maali teki siitä tosiaan helmen.Voisi sanoa,että avattuna on vielä kauniimpi.Ihnaiset pikku laatikot ja lokerikot siinä.
    Kivaa viikonloppua=)

    ReplyDelete
  8. Siitä tuli todellinen kaunotar! <3
    Paranemisia peipposelle, mukavaa viikonloppua! :)

    ReplyDelete
  9. Liebe Liisa,
    Dein Sektretär ist ein Traaaaauuuuuuuuuuuuumm:-))))) so ein schönes Teil. Bei Deinem Stil kann man aber noch die Ecken shabby machen, also mir würde es in den Händen jucken und ich wäre schon auf der Suche nach dem Schleifpapier:-))))
    Deine kleinen Maus wünsche ich giute Besserung und Die ein schönes Wochenende
    Sei ganz ganz lieb gegrüßt
    Antje

    ReplyDelete
  10. Tosi ihanat ;) teillä on niin ihanan näköistä, että ihailla vaan saattaa... Äitikin tuossa lykkäsi käteeni illalla pari kirjaa mitkä oli tilannut kun oli teillä ne nähnyt ja halusi itelleen ;)

    ReplyDelete
  11. Voi miten kauniita tavaroita olohuoneessanne onkaan <3 !! Lipastosta tuli Kaunis.

    ReplyDelete
  12. Kaunis oli lipastosi tummanakin.
    Mutta teille parempi valkoisena... Hieno tuli!

    Mukavaa viikonloppua <3

    ReplyDelete
  13. Kyllä siitä tuli sitten Kaunis!!<3 Mie kyllä hioisn sitä hiukan kuluneemman näköiseksi, sopisi jotenkin hyvin siihen sellainen tyyli:) Halauksia<3

    ReplyDelete
  14. Klaffista tuli kyllä hieno!
    Oikein ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  15. Wauu se on upee!!<3 Varmana oli kova homma hiomisessa mut kyllä kannatti!!:)
    Ihanaa viikonloppua!:)

    ReplyDelete
  16. Tulipa lipastosta suloinen! Valtava vaivannäkö kyllä kannatti. Itsekin mietin tuota kuluneeksi hiomista kunnostamani arkun kohdalla. Päätin tuijotella sitä kaikessa rauhassa paikallaan jonkin aikaa, ehkäpä päätös kypsyy tässä pikku hiljaa...
    Suloista sunnuntaita sinulle♥

    ReplyDelete
  17. Aivan sairaan hieno tuli lipastosta! Olet todella taitava ja viitseliäs! Ja ihana Peipponen <3

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!