Wednesday, September 19, 2012

Old Things' New Life

Kirppislöydöt ovat löytäneet paikkansa ja osa niistä saanut aivan uuden, valkoisen asun ylleen. Ai, että mä niin tykkään tuosta pöydästä ja sen tuomasta uudesta ilmeestä olohuoneeseen :)
Pöytälevyn ja jalkojen reunoja vielä vähän hioin kuluneen näköiseksi.

Flohmarktfundstücke haben so langsam ihre Plätze gefunden bei uns und einige haben einen ganz neuen Look bekommen. Ich liebe diesen kleinen Tisch! Und der passt in unserem Wohnzimmer sehr schön rein, finde ich. Die Tischplatte sowie die Füße haben noch den Used Look-Behandlung bekommen ;)





Myös tarjottimet sekä vanhat puukehykset saivat valkosta maalia pintaansa. Myös näitä kaikkia hioin lopuksi hiekkapaperilla.

Auch die Tablets und der alte Holzrahmen bekamen eine neue Farbe. Auch sie habe ich zum Schluss noch mit Sandpapier behandelt.






Ja tässä vielä ennen-kuvaa niistä:

Und hier noch Vorher-Bild:



Ja tässä vielä pari kuvaa muista löydöistä niiden uusilla paikoillaan..

Hier noch ein paar Bilder von den anderen Sachen..





Niin, ja tässä näette vähän siitä myllerryksestä, jonka pöydän tulo taloon sai aikaiseksi... Pikkupöytä uuden pöydän paikalta olkkarista lähti yläkertaan ja siitä tuli vierashuoneen yöpöytä (siitä kuva joskus toiste). Vierashuoneen yöpöytä, eli miehen vanha yöpöytä muutti yläaulaan, josta lähti tämä vanha pottakommuutti alakertaan, tuohon eteiseen, portaiden alle. Siinähän oli tuolla seinällä ennen Ikean Hemnes-lipasto. NO, on se siellä portaiden alla vieläkin, mutta työnsin sen vähän syvemmälle, ulkoseinää vasten. Nyt se ei niin hypi silmille ohikulkiessa ja nyt on oikeastaan helpompaa hakea laatikoista tavaraakin, kun ennen oli tuossa kaiteen ja lipaston välissä kovin kaponen tila. Nyt ihan hymyilyttää ohikulkiessa tuo suloinen näky, mii laikii! :)

Und hier sieht Ihr ein bisschen davon, was der "neue" Tisch hier verursacht hat ;) Das kleine Tischen vom Wohnzimmer steht jetzt im Gästezimmer als Nachttisch (davon gibt's ein Bild anders mal). Der Nachttisch vom Gästezimmer steht jetzt oben auf Podest. Und das alte Schränkchen vom Podest steht jetzt hier unten im Flur, unter der Treppe. Da war ja vorher eine Ikea-Kommode. Und die ist immer noch da, nur habe ich sie weiter "nach unten" geschoben, an die Außenwand. Jetzt ist auch viel besser Sachen da raus zu holen, denn vorher war der Platz zwischen Kommode und Treppengitter sehr schmal. Jetzt gefällt's meinen Augen auch viel besser beim Vorbeilaufen! :)





Ai niin, vielä yks juttu! Ruosteinen rauta-aidan pätkä on edelleen valkoinen ja se muutti eilen hetken mielijohteesta olkkariin, terassin ikkunaa vasten nojailemaan :)

Ah ja, eine Sache noch! Der rostige Eisenzaunstück  ist immer noch hell und er ist gestern ins Wohnzimmer umgezogen :)




Tässä vielä eilen illalla pimeällä otettu kuva vertailun vuoksi, tulee vaaleana ihanasti esiin tummaa taustaa vasten... Vielä paremmalta näyttää ilman ikkunaan heijastuvaa valoa ruokapöydältä, mutta mun oli laitettava se päälle, jotta sain otettua edes jonkinmoisen kuvan hämärässä.

Hier noch ein bild von gestern Abend beim Dunkel. Kommt ganz gut zu Geltung gegen dunklem Hintergrund... Noch besser sieht's aus ohne Licht im Hintergrund aber das musste ich anschalten, dass das Bild was geworden ist ;)



Sellaisia juttuja tällä kertaa, ensi kerralla tiedossa ainakin pikkukylppäristä kuvaa, sielläkin viuhahti maalisuti eilen ;) Kiitos kommenteistanne edelliseen ja tervetuloa uusille ja uusvanhoille lukijoille! Kiva, kun olette löytäneet tienne tännekin :) Mukavaa keskiviikkoa kaikille, voikaa hyvin!

Das war's dieses mal, nächstes mal zeige ich Euch unser kleines Bad, da habe ich nämlich auch gestern gestrichen ;) Vielen Dank für Eure lieben Kommentaren und willkommen neue Leserinnen! Schön, dass Ihr Euren Weg hierher gefunden habt :) Einen schönen Mittwoch Euch allen noch! Macht's gut!

Liisa

30 comments:

  1. Voi miten kauniita muutoksia taasen!<3 Tuo pikkupöytä on kyllä ihana ja tulee tuossa ikkunan edessä oikeuksiinsa. Kuten myös tuo rauta-aidan pala, sopii tosi hyvin tuohon ikkunan eteen ja tulee siinä esille koko kauneudessaan:) Komuutti on myös oikein herttainen tuossa ja lipastollakin on nyt tosiaan paremmin tilaa:) On sinulla kyllä mahtava sisustussilmä!<3 Halauksia, rakas ystäväni<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kauniista sanoistasi Heidi-kulta! Näin ne jutut loksahtelevat kohdilleen ja taas tuntuu paremmalta kuin ennen, hih ;) Kunnes taas seuraava inpispuuska tai joku uusi vanha aarre saa seuraavan myllerryksen käyntiin!
      Kiitos myös meilistäsi, luin sen juuri. Palaan niihin meilitse :) Mutta kuulostaa oikein hyvältä!
      Halauksia sinnekin!

      Delete
  2. Kylläpäs valkoinen vain raikastaa ihanasti! :)

    Tosi kiva tuo ikkuna joka on lattiaan asti - tykkään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, on se kumma, miten se taikoo esineistä niiden kauneuden esiin :) Taikamaali ;)
      Ja mä taas just mietiskelen vaihtoehtoja, millä saisin olkkariin maalaistalomaisemman tunnelman ja puolet ikkunoista piiloon ;D

      Delete
  3. Hach, ein Traum in weiß!!!
    Es sieht so gemütlich bei dir aus... Toll!
    Liebste Grüße
    eva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danke für Deine liebe Nachricht Eva!
      Liebe Grüße... <3

      Delete
  4. Teillä on kyllä kaunista!
    Tuo vanha rautainen aita ON ihana...:)

    ReplyDelete
  5. Mä menen takaisin kuolaamaan tuota pöytää....tulin vaan sanomaan, että se ON ihana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, kunhan et kuolaa ihan pilalle mun uutta hienoa maalipintaa ;)
      Kiitos <3

      Delete
  6. Tota pöytää kuvaamaan pitäis keksiä joku ihan uusi sana,niin täydellinen valioyksilö se on,ihan kuin joku söpö bambi suloisine säärineen,tai jotain;) Ihan nappilöytö teidän kotiinne!Ja sehän on vaan mukavaa kun tavarat siirtyy esstaas ja taastaas,melko edukasta sisustusta vois sanoa,sama jutska eri paikassa näyttääkin ihan "eriltä":)
    Kaikki muutkin sun tuunaukses on just eikä melkein,samoin noi löydöt MUTTA rauta-aidan pätkästä EN sano sanaakaan,paitsi sen että nyt on kademieli lähempänä kuin koskaan;D
    Tulikin mieleen sun pöydästä etten ole esitellyt omaa pöytälöytöäni maalauksen jäljillä enkä tiedä viittinkökään,näyttää ihan sun pöytäs "maalaisserkulta",jos ymmärrät mitä tarkoitan:)
    Muksaa keskiviikkoa sullekin,senkin tuning-master<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirsi-Ihana, mulla ei ole sanoja kuvaamaan sun viestin tuomaa hyvän mielen tunnetta, kiitos muru! Sait taas kerran nauramaan sanoillasi :) Ja kaikesta huolimatta jään innolla odottelemaan maalaisserkun tapaamista!! ;DD
      Se on just sitä, kun pyörittelee tavaroita, samat vanhat jutut tuntuvat ihan uudelta eri paikassa. Halpaa sisustusta vaihteeksi noiden kaikkien viime aikojen ostosten rinnalla ;)

      Delete
  7. Oh ja, das Regal würde wirklich super bei dir reinpassen... Falls du es gerne haben möchtest, sag mir schnell Bescheid. Sonst stell ich's nämlich bei Ebay ein. :)

    Liebste Grüße
    Eva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, ich muss das mir überlegen... Das ist so süß aber ich habe die letzte Zeit schon so viel ausgegeben... Und am Wochenende kriegen wir Besuch aus Finnland und da geht's wieder shoppen!!! Und ehrlich gesagt wüsste ich jetzt echt nicht wohin damit... Jedes Zimmer bei uns hat schon mindestens ein Regal, haha! ;D

      Delete
  8. Ihana pöytä, tarjottimet ja rauta-aita <3 Tuunauksilla tuli kyllä ihan erinäköiseksi tarjottimetkin! Oot ollut tosi ahkera! Pienetkin muutokset saattavat kyllä piristää hirmusti!!
    Tämä romanttinen tunnelma on kyllä mun sydäntä lähellä:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näin on ja kiitos vain kamu! :)
      Niin munkin, ja just oonkin mietiskellyt, että on jännä miten mulla jakautuu maku jdl tyylin ja gg/ tilda tyylin kanssa...ja sekaan vähän shabby chiciä ;) Toisinaan saa olla kukkaa ja polkadotseja, pastellivärejä jne. ja toisaalta taas kaikki kulunut, valkea ja korkeintaan beige, rustiikkinen ja kulahtanut on niin ihanaa... Mutta miksei niitä voiskin miksata oman mielen mukaan..?! :)

      Delete
  9. Siis toi uudelleen järjestely ja tavaroiden siirtely on kyllä niin ihanaa ja terapeuttista! Pöytä ja muutkin löydöt on kyllä tosi onnistuneita ostoksia...sulautuivat teille täydellisesti! Minäkin tein huutislöydön tänään...kunhan se kotiutuu, postaan siitä toki heti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta turiset! Kaikki vanhat jutut tuntuu taas ihan uusilta ja tietkö ton pienen kommuutin kans esim, mua on aina harmittanut kun se on yläkerrassa eikä sieltä näy samal lail kun tuossa keskellä alakertaa josta kuljetaan tuhat kertaa päivässä ohi :)
      Ihanaa! onnea löydöstäsi! Odotan innolla postausta siitä!

      Delete
  10. Liebe Liisa,

    sehr schöne Bilder zeigst Du uns da. Du hast Deine Flohmarktfunde schön aufgearbeitet.

    Liebe Grüße, Heike

    ReplyDelete
  11. Kaunis, kaunis pöytä! Ja nuo tarjottimet! Ja, ja oikein kivalta näyttää tämä ja tuo ja se ja, ja... :)

    ReplyDelete
  12. Toi yläkuvan pöytä sopii niin mainiosti tyyliisi!! Ja rautahässäkkä terassin ikkunaa vasten on helmi! Tosi kaunis!!

    Kätevää muuten, kun sun blogia lukiessa voi verestää saksan kielen taitoa. Lukion jälkeen en ole tainnut sanoa kuin morgen ja guten tag =D Ei uskois että kirjotin saksasta magnan ja vieläpä paremmilla pisteillä kuin oman äidinkielen =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wau, M saksan kirjotuksista! Mä lopetin lukiossa c-saksan opiskelun kesken, kun olin niin huono ;) Enpä olis sillon uskonut, että jonain päivänä osaisin kieltä sujuvasti.. Joskus elämä yllättää :)
      Kiva, että blogini seuraamisesta on sulle hyötyä, hih.

      Delete
  13. No jo on rouva tehnyt taas mahtilöytöjä! Ihana tuo pöytä, ja valkoinen maali on jälleen näemmä toiminut. Kuinka upeita noista tarjottimista ja kehyksistä tulikaan!!!

    Rautahässäkkäkin näyttää ihanalta siellä valkoisenakin ;)

    ReplyDelete
  14. Ihania kuvia kauniista kodistasi! Mukavia löytöjä olet tehnyt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Juu, kävi tuuri tällä reissulla, hih!

      Delete
  15. Mulla on toivepostaus! Kuvia samoista huoneista joskus vuodentakaa ja nyt. Ja äläkä sano että olet jo tehnyt sellaisen ihan äskettäin :D

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!