Sunday, September 2, 2012

Little pretty things

Am Freitag brachte der Postmann ein großes Packet von H&M. Tja, ein knapp 3-Jähriges braucht halt fast zu jeder Jahreszeit eine neue Ausrüstung... Ok, zugegeben, dass da schon auch ein paar Sachen dabei waren, die nicht nur gebraucht werden, sondern auch einfach zuckersüß, und des wegen ein muss, sind ;) Wie z.B. diese zartrosane Stiefel...

Perjantaina toi postipate kotiovelle suuren paketin Henkkamaukalta. Noh, se nyt vaan on niin, että tollanen nafti kolmevuotias tarvitsee lähes joka vuodenaikaan uudet, entistä suuremmat releet! Okei, myönnettäköön, että joukossa oli pari puhdasta mieliteko-, eikä pelkkää tarvehankintaa, kuten nämä sokerinsuloiset vaaleanpunaiset saapikkaat :)



Natürlich waren dabei auch paar Sachen von H&M HOME für's zu Hause ;) Eins davon schmückt jetzt das Gästebett und das andere liegt auf dem Stuhl in unserem Windfang. Ich finde er passt da im Eingang ganz gut vom Text her.

Ja tokihan munkin oli saatava pari ihanuutta kotiin ;) Toinen niistä päätyi vierashuoneen sängylle, toinen tuulikaapin tuolille. Sopii tekstinsä puolesta tuohon sisäänkäyntiin mielestäni aika hyvin.




Meine Mama hat einen Spiegel mitgebracht aus Finnland. Der war früher im Flur in unserem Sommerhaus. Ich habe den im Sommer ein bisschen mit einem Sandpapier bearbeitet. Aber damals hatte ich für ihn kein Platz mehr im Koffer... Da wußte ich aber auch noch nicht wo ich ihn bei uns hängen/ stellen würde... Aber so bald ich daheim war, wußte ich, dass er hier im Windfang fehlt! Jetzt ist er auf seinem Platz also :)

Äiti toi mukanaan Suomesta peilin, joka oli ennen meidän mökillä eteisessä. Mä sitä jo kesällä vähän hiekkapaperilla hioin kuluneemman näköiseksi, mutta silloin se jäi painojen ja tilanpuutteen vuoksi vielä Suomeen odottelemaan. Silloin en vielä edes tiennyt, minne se meillä päätyisi, mutta heti kotiin tultuani tiesin, että sen paikka olisi juuri tuossa, tuulikaapin seinällä. Ja siitä lähtien tuosta on PUUTTUNUT peili ;) Nyt se on siis juurikin omalla paikallaan!





Eine Freundin von mir war bei Ikea einkaufen vorletzte Woche und sie hatte mich gefragt, ob ich auch etwas bräuchte. Ich habe von ihr einige neue Gläser "bestellt". Eine kleine Misslieferung war auch dabei. Die süße, kleine Kanne mit den Rosen steht jetzt im Wohnzimmer auf meinen "Shabbybüchern" :) Eine sehr glückliche Misslieferung, würde ich sagen, oder was meint Ihr dazu?!

Ystäväni kävi Ikeassa toissaviikolla ja kysyi josko tarvitsen jotain. Pyysin tuomaan laseja yms. hajonneiden tilalle, en sen kummempaa. Hän oli kuitenkin jonkun osan "tilauksestani" ymmärtänyt väärin ja toi lisäksi tämän suloisen, pienen kannun. No tietenkin se sai jäädä meille ja löysikin heti paikkansa ruusumaljakkona olkkarista :) Hyvä vikaostos siis, vai mitä?!





Heute hatte ich plötzlich Lust auf basteln und tüfteln... Ich hatte noch im Schrank ein Bügelbild das ich von einer liebe Freundin im Sommer in Finnland bekommen hatte. Den habe ich heute auf eine selbstgemachte Lampenschirmhusse gebügelt. Sieht gleich wieder anders aus :)
Und schon lange hatte ich überlegt ein Etagentablett selber zu basteln. Heute habe ich's dann endlich getan! Bin ganz zufrieden.. Zum kleben habe ich "Kleben statt boren" benutzt ;)

Tänään sain yhtäkkiä inspiksen alkaa tuunailla ja askarrella... Olin kesällä Suomessa saanut rakkaalta ystävältäni kivan siirtokuvan ja tänään keksin, mihin sen laitan. Silitin sen aikoinani itseompelemaani, melko tylsään lampunvarjostimen huppuun olkkarissa. Heti muuttui lampun ilme :)
Ja sitten mulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa tehdä itse kerrostarjotin, jollaisen mm. blogikaimani Liisa (Liisan kotona, entinen Mummon akkunalla) jokin aika sitten esitteli blogissaan. Varastettu idea siis ;) Mutta sitäkin ihanampi, hih :) Ja tällainen tuli omastani! Olen oikein tyytyväinen. Mulla kun ei ole mitään kuumaliimapistoolihienouksia, niin käytin ihan miehen kalupakista löytynyttä "Liimaa porauksen sijaan"-tököttiä.





Alle Tassen und Tellern sind Flohmarktfundstücke.
Kaikki kupit ja lautaset ovat kirppislöytöjä vuosien varrelta.



Und wenn wir schon beim Etagentablett sind, kann ich ja gleich veröffentlichen, wer die zwei Glückspiltze in meiner Verlosung dieses mal waren ;)
Das Etagentablett hat Heike gewonnen! Herzlichen Glückwunsch! Schicke mir bitte per Email (liitledreamsandcloudlets@gmail.com) Deine Adresse, dass ich das Päckle Dir verschicken kann!
Das Zinktablett mit Geschirrtüchern und das kleine Schildchen hat MeWämili gewonnen! Herzlichen Glückwunsch!

Kerrostarjottimista puheenollen... On aika julistaa arvonnan voittajat! Mies toimi onnettarena ja juuri kerrostarjottimen voittajaksi suoriutui Heike! Onnea voitosta!
Ja tarjottimen, pienen kyltin, sekä keittiöoyyhkeiden voittajaksi onnetar valitsi MeWämilin! Onnea Sinullekin! Otathan yhteyttä sähköpostitse (littledreamsandcloudlets@gmail.com) ja kerro yhteystietosi, niin saan paketin postiin!

Jetzt wünsche ich Euch allen eine tolle neue Woche, geniesst das Herbstwetter und macht's gut!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa alkavaa viikkoa, nauttikaa syyssäästä ja voikaa hyvin!

Liisa

25 comments:

  1. Mä kokeilin tänään "kuivana", miltä näyttäisi kerrostarjotin vanhoista peltitarjottimista ja kynttilänjaloista. Siitä olisi tullut niin helkkarin iso, että mun olis pitäny ostaa sen säilyttämiseen ihan oma kaappi. Joten en lähtenyt liimamaan.
    Sun tarjotimesta tuli kyl söpö!

    ReplyDelete
  2. Nyt mun on IHAN PAKKO saada kanssa tollanen kerrosjutska,voi että miten suloinen,ei haittaa vaikka olis vähän kuivettuneempikin pulla tuossa,eihän sitä edes huomaa kun huomio kiinnittyy tohon suloisuuteen:D Ei sillä,en mä sun leipurin taitojasi epäile;)
    Varjostinkin on tosi,tosi kaunis,mä en ole noita siirtokuvia koskaan kokeillu,pitäis varmaan,suhteellisen pienellä vaivalla ihan uusi ilme...
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinnekin<3

    ReplyDelete
  3. Täällä on taas vaikka mitä ihanaa. nuo kengät on niin ihanat että!!! ja waude miten ihana sun tekemäs tarjotin. Hei se ei ole mun idea, vaan idea on yhdestä kirjasta, ihanasta kirjasta. jOs oikein muistan niin sen kirjan nimi on Ajan patinaa. Etsin illalla sen kirjan tuolta kaapista, kun töistä palajan, että oliko se siitä. siinä on kaikkea muutakin ihania ideoita.

    ReplyDelete
  4. Ihana tuo kerrostarjotin - sekä peili! :)

    Ihanaa syksyä sinulle!

    ReplyDelete
  5. ei oo totta, just eilen suunnittelin että teenpä itselleni tuollaisen kerrostarjottimen :) ja näiden kuvien jälkeen todellakin teen sen !! :D
    Todella kaunis on! ja nuo kengät... <3 ihanat!!

    ReplyDelete
  6. Voi mitä kaikkea ihanaa...nuo vaaleanpunaiset saapikkaat on niin suloiset...:)
    Ja peili on hieno.

    ReplyDelete
  7. Olen miettinyt noiden tarjottimien tekemistä monta vuotta ja aina vaan jäänyt tuolle miettimisasteellee... Ompas suloinen luomus, tuota kelpaa esitellä :)
    Taas huomasin miten tuijottelin kuvaa Peipposen saappaista, tahtois vielä tytön, jolle vois ostaa kaikkea ihanaa kuten juuri nuo saappaat... Tuo E sattuu olemaan jo niin iso ettei tahdo pitää tuollaisia ;)
    Yritän laittaa sulle meiliä nyt vapailla, mut voisin kai jo sanoa, et ollaan ainakin ajatuksissa kovaa jo tulossa <3

    ReplyDelete
  8. Ihanat saapikkaat<3 Ja ihania ostoksia muutoinkin<3 Ja tuo kerrostarjotin on ihana ja tuulikaappikin on hirmuisen hurmaava nyt!:) Halauksia<3

    ReplyDelete
  9. Juu kyllä ajan patinaa kirjassa on tehty kerrostarjotin, toisessa versiossa oli käytetty munakuppeja ja lautasia, sekin kaunis. ja toinen kerrosversio oli täytetty ihanilla koruilla,joten käy moneen tarkoitukseen.

    ReplyDelete
  10. Oi, nuo saappaat on siis aivan ihanat!!! Elle näki ne ja sano, että mäkin tahdon tollaset:)

    Ja samaten tuo tarjotin, aivan ihana!! Onko siinä periaatteessa niinkun ruokalautanen, asetti ja sitten pikkulautanen? Mun on varmaan pakko alkaa kiertää kirppiksiä tuollanen silmäkulmassa. Olen etsinyt kans tuollasta kerrostarjotinta, mutta mieluista ei ole löytynyt. Tai siis löytyi, mutta hinta oli 99 €!!! Ei kiitos!

    ReplyDelete
  11. Ihqut saappaat ja tuo peili...tuunauksetkin kerrassaan mainiot!

    ReplyDelete
  12. Hallo Liisa,

    die Stiefel sind schön, die mußten natürlich sein.
    Super gelungen finde ich ja die Etagere. Die sieht echt toll aus.
    Die Kissen passen und Dein Spiegel sieht da auch gut aus. Die Misslieferung hast Du auch wunderbar in Szene gesetzt, also keine Misslieferung mehr.

    Vielen Dank auch wegen dem Giveaway, Adresse ist geschickt. Da freue ich mich sehr.

    Liebe Grüße, Heike

    ReplyDelete
  13. Ihana tuo peili ja kerrostarjottimesta tuli hieno.Siihen onkin nyt mukava astella trjottavat moneen kerrokseen.On sitten kahvipöydän upea koristus=)
    Mukavaa viikkoa sulle=)

    ReplyDelete
  14. Onnea voittajille!
    Kaikkea ihanaa sinulla taas täällä on. Nuo saapikkaat ja kaikki kuvissasi!
    Ihanaa syyskuun jatkoa!♥

    ReplyDelete
  15. Mahtava kerrostarjotin! Täytyykin katsella vanhoja vastaan tulevia astioita ihan uudella silmällä :) Ymmärrän hyvin miksi peili tuntui yhtäkkiä puuttuvan tuulikaapista. Sopii sinne kuin nakutettu! Ja lampunvarjostimestakin tuli oikein soma ;) Aurinkoista viikon jatkoa
    -Milla

    ReplyDelete
  16. Na das ist aber ein schöner Empfang Liisa, wenn man bei Dir ankommt. Da sieht man gleich diesen hübschen Spiegel und das gemütliche Kissen und bestimmt auch bald die süßen rosa Stiefelchen stehen. Wer sich da niht gleich wohlfühlt? Ach und die Fehllieferung vom Schweden sieht mal so gar nicht nach einem Fehler aus....wunderschön.
    Liebste Grüße vom Waldstrumpf MANU

    ReplyDelete
  17. ei ikävä vahinko ollenkaan tuollainen kannu ;)
    ihania kuvia juttuja! Ja peilikin on niin kaunis.

    ReplyDelete
  18. Aivan ihanat nuo saappaat, aivan syötävän suloiset :) tuo kerros tarjotin on hieno ja ihanasti toteutettu ;) ihania tavaroita on teillä ja mahtavalta näyttää tuo eteinen :)

    ReplyDelete
  19. Oih kaikkea ihanaa taas täällä!<3 Vaaleenpunaset kengät on tosi suloiset ja kaikki muutkin löydöt!:)

    Mukavaa loppuviikkoa!

    ReplyDelete
  20. Oih, niin söpöt saapikkaat että. Tyynynpäällisiä ei ole koskaan liikaa, nuo on tyylikkäät. Mukava tuliainen tuo peili ja hyvän paikan valitsit, siinä se muistuttaa kävijästään :)
    Varjostin on ihana, kädentaidot ovat in. Tykkään itekin tuunata jos jotakin ja välillä ideoita saa muilta ja eikös ne ole kierrätettäväksi tarkoitettu kun täällä ne esittelee :)
    Mukavaa viikonjatkoa!

    ReplyDelete
  21. Kiitos teille kaikille ihanista viesteistänne! Niitä on aina niin ilo saada ja lukea! :)
    Nyt lähdenkin tekemään uutta postausta, on taas tullut tuunailtua, hih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihania kuvia ja hieno blogi :D t. Heidi www.bimbofashionblogg.fi

      Delete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. OI MITEN KAUNISTA ja sinullahan on noita kuvia vaikka kuinka, niin suloista...kannu oli todellakin HYVÄ vikaostos!
    Mukavaa viikonjatkoa!

    ReplyDelete
  24. Moikka Liisa pitkästä aikaa,

    Kiitos vinkistä uuden blogisi puolelle. Luin viestisi joskus aika päivää sitten ja olinpa unohtanut kokonaan, että laitoit siihen, että sinulla on uusi blogi :/

    Kiva, että kirjoitat myös saksaksi, saa saksankielisetkin nauttia sun blogista!

    Meillekin on kotiutunut H&M:n paketti, ja nuo samaiset pinkit saappaat :) Tyttö pitikin niitä ensi kerran jo viime viikolla, kun olimme kyläilemässä. Ainakin meillä on tytön lempparikengät!

    Mukavaa syksyä!

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!