Thursday, January 31, 2013

Little things and big news ;)

Ei ole näköjään yhtä hyvä juttu, että touhuilen kotona harvase päivä kaikenlaista, mutten ehdi samassa tahdissa postata.. Ai miksikö?? No siksi, että nyt ois taas NIIN paljon "esiteltävää"! Ei mitään kovin ihmeellistä, mutta siellä täällä pieniä muutoksia ja jotain ihan uuttakin (oli virhe käydä Depotissa ;)) ...Ja maalisutikin on heilunut taas!
Tehdäänkö niin, että laittelen kuvia ja selittelen mahd vähän ;) Ne kuvat puhukoot puolestaan...

Ensin kuitenkin iso kiitos ihanista kommenteistanne ja hirmuisesti tervetuloa uusille lukijoille!! Toivon, että viihdytte matkassa :) Kohta paukkuu 200 lukijan raja ja sehän tietää kolmatta palkintoa arvontaan!

***

Es ist gar nicht gut, dass ich fast jeden Tag hier zu Hause etwas tue und/ oder bastele und aber keine Zeit habe so oft zu posten.. Warum?? Weil jetzt habe ich wieder sooo viel zu erzählen und zeigen! Halt kleine Änderungen und auch bisschen was neues hier und da (es war ein Fehler Depot zu besuchen ;)) ...Und ich habe auch wieder gestrichen!
Machen wir es heute so, dass ich die Bilder einfach zeige und möglichst wenig erzähle ;) Bilder sollen für sich sprechen...

Aber erst mal ein großes Danke schön für Eure tollen Kommentare und herzlich Willkommen neue Leserinnen!! Ich hoffe es gefällt Euch hier :) Bald sind es 200 Leser und das heißt es gibt einen dritten Preis in der Verlosung!



Vesta muutti ylätasanteelle eteisestä. Peili olkkarista.
***
Vesta ist vom Flur auf Podest oben gezogen. Der Spiegel vom Wohnzimmer.


Pikku kaappi ja tuoli tulivat ylätasanteelta eteiseen.
***
Das kleine Schränkchen und der Stuhl von oben sind dagegen jetzt im Flur.




Love-kyltti makkarista olkkariin, ikkunanpoka oli pystyttäin ruokapöydän yllä, pahvinen M Depotista, sai valkoisen värin pintaansa.
***
Love-Schild vom Schlafzimmer ins Wohnzimmer, Fensterrahmen war anderes rum über'm Esstisch, M aus Karton hab ich weiss gestrichen (Depot).



Peili ylätasanteelta, tuputin ihan pikkuisen valkoista kullan päälle ja pyyhin enimmät pois (kulta oli mulle liian kultaa). Lintuhäkki ja tekohelmililjat Depotista (en ole vieläkään löytänyt oikeita valkoisena..).
***
Spiegel vom Podest oben. Den Rahmen hab ich mit einem Hauch von weiss getupft und wieder bisschen weg gewischt (das Gold war mir zu Gold). Vogelkäfig und Kunststoff Muscaris von Depot. (Hab immer noch keinen echten in weiss gefunden..).





Peipposen köökistä... (Kyltti Depotista).
***
Von der Küche meiner Tochter... (Der Schild vom Depot).

Saarekkeen runko sai valkoista pintaansa ja köökin puolelle uuden verhon.
***
Die Theke hab ich weiss gestrichen und an der Seite von der Küche bekam sie einen neuen Vorhang.


Verhon ompelin jo vuosia sitten ompelemastani pitsireunaisesta pellavakapasta lisäämällä alaosaan vanhaa lakanakangasta.
***
Der Vorhang besteht aus einem alten selbstgenähten Leinenvorhang mit Spitze und aus einem alten Betttuchstoff.


Eikä tässäkään vielä kaikki, en vaan ole vielä kaikkea edes ehtinyt ja jaksanut kuvaillakaan, mutta ehkäpä ei ole niin välikskään jokaista tuolin siirtoa teille esitellä, hih ;)

Ja vaikka viikkoon on mahtunut jos jonkinlaista pikkutuunausta, on meidän perheen isoin uutinen tältä viikolta tämä!

***

Das war jetzt auch noch nicht alles, aber ich habe auch noch nicht alles fotografiert und vielleicht muss das auch gar nicht sein ;)

Und auch wenn hier vieles gemacht wurde diese Woche, ist unsere größte News das hier!




Peipposen silmälasit! 
Tyttö valitsi lasit ihan itse ja tuntuu olevan oikein ylpeä niistä :) Vielä ei ole ilmennyt mitään ongelmia lasejen kanssa ja tyttö pitää niitä jo kuin olisi aina pitänyt!
Olen niiiin ylpeä omasta rakkaimmastani <3

***

Die Brille meiner Kleinen Maus!
Sie hat sie selber ausgesucht und ist echt stolz drauf :) Es gab noch keine Probleme, sie trägt sie schon, wie sie sie schon immer getragen hätte, und ich bin sooo stolz auf meiner alle Liebsten <3





Sain muuten haaveilemani ihanan DIY-haasteen Aseman laidalta :) ! Kiitos Ihanainen Satu! Palaan siihen, kunhan olen saanut tällä hetkellä työn alla olevan DIY-jutun valmiiksi. Siitä nimittäin saattaa tulla SE tuunaukseni! Sanon vaan, että sängynpääty.......! Mutta katsotaan nyt, maltti on valttia ;)

***

Ich bekam eine tolle Mitmachsache von der ich schon geträumt hatte von HIER. Vielen Dank liebe Satu! Ich komme zurück dazu sobald ich eine DIY-Arbeit fertig habe an der ich gerade arbeite... Es könnte nämlich DER Ding werden ;) Ich sage nur Kopfteil des Bettes........! Aber mal sehen, geduldig muss man nun sein ;)

Siihen asti, voikaa hyvin, pysykää terveinä (me ollaan tällä hetkellä kaikki flunssan kourissa...Peipposen otti takapakkia ja nyt miehenkin kanssa saatu tartunta..) ja nauttikaa elämän pienistä iloista!

***

Bis dahin, macht's gut, bleibt gesund (wir sind gerade alle angeschlagen, meine Kleine wieder und nun auch mein Mann und ich haben uns angesteckt..) und geniesst die kleinen Freude im Leben!

Liisa

38 comments:

  1. Sinulla on niin paljon kaikkea ihanaa! Erityisesti lintuhäkki ja peili ihastuttavat :) Olen iloinen, että löysin blogisi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Suvi! Et uskokaan, miten iloiseski tulen tällaisista kommenteista! Ne todellakin kannustavat jatkamaan blogin pitämistä ja antavat "uskoa itseensä" :)
      Kiitos, olen iloinen, että olet löytänyt blogini!

      Delete
  2. Minä täällä taasen huokailemassa ihanuuksistasi ! Suloinen on neiti lasien takana ♥

    ReplyDelete
  3. Kivoja muutoksia!:) Siellä on nyt jo sellainen muutosvauhti, etten meinaa enää edes pysyä kärryillä!:D
    Nuo helmililjat ja tuo häkki, oih!! Ja olivat taatusti taas halpojakin:)
    Peipponen on kyllä niiin söpö ja ison tytön näköinen laseissaan <3 Paranemishaleja sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No joo, Heidiseni, tää nyt oli taas näitä viikkoja ;) Lähinnä kuitenkin kyse vaan tavaroiden pyörityksestä sinne tänne ja ees taas, kun kyllästyttää ;) Ja juu, Depotissa vaan sokaistun, kun NIIN paljon ihania juttuja ja NIIN halvalla.. heh ;D
      paranemisia sinnekin!

      Delete
  4. Oletpas ollut ahkerana... Kaikkea kaunista taas. :)

    Tyttöhän teki nappivalinnan, sopii!:) hih*
    Pikaiset paranemiset teille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :)
      Kyllä, tyttö on tosiaan kovin trenditietoinen näköjään, hih ;) Itse epäilin punaisten lasejen sopivuutta kaikkiin vaatteisiin, mutta tuo on sellainen jännä punainen, joka sopii roosaan, lilaan, pinkkiin...oikeastaan kaikkeen!

      Delete
  5. Ompas ihanat lasit, sopii hyvin neidille :) Ei kai siellä vaan päivitetä blogia kans... Heh!

    Pitäis taas tekstailla sulle, on vaan tsiljoona asiaa ollut ja päällimmäisenä mummun kuolema... Taas hautajaisia järkkäillään... Ja kun äitiä ei ole olen minä nyt äitini pöksyissä asiaa hoitamassa... Huoh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, Isi sai vaihdettua patterit vihdoin koneeseen ja johan on taas mun pikku sihteeri ollut työn touhussa.. Varmaan kohta jo omaa blogia laittelee tosiaan pystyyn heh ;D

      Voi ei Krista, otan osaa! Laitetaan jo viestiä..! Iso HALI!

      Delete
  6. Kaunista, kaunista... Ja Peipponen tosiaan osasi valita itselleen sopivat lasit :)

    ReplyDelete
  7. Liebe Liisa,
    es ist sooooo wundervoll bei Dir!!!! So gemütlich!!!
    Und Deine Kleine sieht entzückend aus mit Brille!
    Gute Besserung für Euch, wir sind auch alle 5 krank :-(
    Hab einen schönen Abend und liebe Grüße,
    Barbara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oje, das ist echt blöd gerade mit den Krankheiten...ALLE sind irgendwie gerade krank :(
      Danke für Deine liebe Nachricht!
      Euch auch tolles Wochenende trotz kranksein und gute Besserung!
      Liebe Grüße Liisa

      Delete
  8. Onpas Peipponen suloinen silmälaseissaan! Kivat lasit olette hänelle löytäneetkin. Minun tytöllä oli pienenä myös lasit. Nyt aikuisena hän ei enää käytä, mutta silloin oli vaaleansinisävyiset sangat myös hänen oma valintansa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :)
      Meillä neidin täytyy nyt ens alkuun pitää laseja huhtikuulle, sitten katsotaan tilannetta uudelleen, jatkuuko lasejen pitäminen, teipataanko toinen silmä vai mitä...Eli hyvät mahdollisuudet on, että näkö ja karsastus paranee, ovat vissiin yleisiä näillä pienillä ja silmät vielä kehittyvät kovasti, joten toivotaan parasta :) Mutta toisaalta, tyttö on lasejen kanssa ihan sinut ja tarhassakin saanut pelkkään positiivista palautetta sekä hoitajilta että kavereilta :)

      Delete
  9. Voi, miten minä scrollasin läpi noita ihania kuvia, Liisa!!

    Kaikkea kaunista ihmeteltävää ♥ Ja kaikki muutokset ovat aina tervetulleita, vai mitä?

    Suloiset silmälasit pikkusuloisuudella ♥

    Mukavaa, että haaste oli mieluinen ;D Arvelinkin, että se on tervetullut ja niin sopiva sinulle.

    Voikaa hyvin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Ihanainen!
      Ja kyllä, kaikki pikkuisetkin muutokset piristävät!
      Joo, mä ihan oiekasti olin salaa toivonut, että saisin tuon haasteen, hih :) Että kiitos vielä siitäkin ;)
      Sinne kans hyvää vointia!
      Haliterkut!

      Delete
  10. Kylläpä olet ollut ahkera!
    Ja niin kaunista teillä :)
    Pienet muutoksetkin piristävät :D
    Mukavaa alkavaa viikonloppua sinullle.
    Haleja, Erica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!
      Kyllä vain piristävät :)
      Mukavaa viikonvaihdetta sinnekin ja halauksia!

      Delete
  11. Miten sä jaksat? Mä istun "illat" ja kudon, kun muuten innostus on tipotiessään. Tai ehkä se mun energia menee tuon meidän monitoimimiehen perässä siivoilemiseen... ;)
    Ihania kuvia taas! Ja nuo lasit sopii tosi hyvin Peipposelle! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. No en tiiä, en mä aina jaksakaan, hah ;D Mulla on nyt taas tällanen sisustuksen suhteen maaninen vaihe, heh ;) Muut jutut, kuten siivoukset yms ovatkin sitten vähän heikommalla hapella, näkisit meijän kodarin ja ne pyykki- ja silitysvuoret!
      Kiitos kommentistasi :)

      Delete
  12. Tiiätkös kuule tuo teidän kotinne näyttää just sellaselta millasen saattas nähdä sielunsa silmin kun laittais silmät kiinni ja alkais haaveilemaan,ihan hirmuisen kaunista ja mun ihan ehdoton suosikkini on tuo värimaailmasi,siitä tulee niiiiin lempeän leppeä olo:D

    Paljon olet taas saanut aikaiseksi,oikea puuha-Liisa olet kyllä,keittiön muutoksetkin näytti tosi hyviltä ja melkein järkytyin sen kokoa,onko se oikeasti niin iso kuin kuvissa näytti?

    Onpa kiva juttu että Peipposen silmälasien "käyttöönotto" on sujunut noin hyvin,toisenlaisiakin tarinoita olet varmasti kuullut,meillä ainakin tässä lähipiirissä vastaavassa tilanteessa käytiin sellainen tahtojen taisto ettei oo tosikaan ja kun tuolta teidänkin neidiltä kuulostaa luonnetta löytyvän,niinkuin tietysti kuuluukin,niin se toinen vaihtoehto ois saattanu käydä hermojen päälle;)

    Kivaa viikonloppua sulle kivalle ja pikaista paranemista koko perheelle♥ Niin ja tietty sitä kivaa viikonloppuakin koko perheelle;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noh noh, älähän nyt, mähän ihan punastun! Miten se kuitenkaan ei omissa silmissä koskaan näytä niin täydelliseltä, aina haikailee uusia juttuja ja toisilla on niin paljon nätimpää jne... Mutta kiitos Ihanainen kehuista :)

      Kyllä tuo meidän köökki taitaa olla aika iso ;) En tiedä tarkkaa neliömäärää, mutta kait ainakin 20 tai jotain..

      Joo, voit vaan kuvitella, että oltiin miehen kanssa varauduttu henkisesti siihen pahempaan vaihtoehtoon lasejen kanssa ;) Ja oon myös niiiiin onnellinen, että ainakin täällä Saksassa tuntuu toiset lapsetkin ja kaikki muutenkin suhtautuvan asiaan tosi positiivisesti. Kun miettii, miten aikoinaan on lasejen takia saatettu lapsia koulussa kiusata jne. Nyt tuntuis, että Peipposenkin laseja lähinnä ihaillaan! Yksikin 4v tarhakaveri oli sanonut äidilleen kotona, että ne on niin hienot ne asit ja hänkin haluais lasit jne!
      Mä peukutan sulle tänään! Palailethan pian kuulumisten kans, miten meni!
      Ihkaa viikkistä teillekin!

      Delete
  13. Liebe Liisa,
    bitte bitte fotografiere weiter!!!! Nicht aufhören:-))) Du hast so ein schöööönes Zuhause und ich schaue mir Deine Bilder so gern an, Du zeigst auch schöne Details...hach, ich bin so gern bei Dir.
    Deine kleine Maus sieht süß mit der Brille aus und es gibt so tolle Brillen, nicht wie früher....
    Hab ein schönes Wochenende und sei ganz ganz lieb gegrüßt
    Antje

    ReplyDelete
  14. Hallo liebe Antje! Viiieeelen Dank für Dein Besuch und Kommentar, ich freue immer soooo, wenn ich Deine Nachricht hier sehe :) !
    Ich werde ja ganz rot von Deinen schönen Worten ;) Selber ist man ja nie so ganz zufrieden mit eigenem Zuhause... Immer findet man bei den anderen es schöner, oder..?! Ich zu mindest z.B. bei Dir, hah! :D
    Ja es gibt so tollen Brillen auch für die Kleinen heute, bin echt froh drüber..
    Dir auch ein tolles Wochenende liebe Antje!
    ps. ich plane eine Reise zu Dir, zu Deinem Laden igendwann jetzt im Frühling...Würde es so gerne live sehen und Dich natürlich auch! Wenn das Wetter wieder schöner ist usw...
    Liebe Grüße Liisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOW....dsa würde ich mnich aber seeehr freuen, sag Bescheid, wenn es soweit ist:-))))
      GGGGGGGGGGGGGGGGGlG
      Antje

      Delete
  15. Ai vitsi, kaikkea ihanaa taas! Mullon pakko jaksaa vielä kuukausi ilman sisusteluja..
    No..kait se menee nopeasti..yäääää... :D

    ReplyDelete
  16. Oletpa taas saanut aikaiseksi...:)
    Peiposen lasit ovat hienot...tytöllä on hyvä maku...

    ReplyDelete
  17. Liebe Liisa,

    wow, so viele Fotos!!! Du hast es wirklich sooooo schön. Ich schaue mir deine Bilder immer wieder gerne an :-)

    Die Brille steht deiner kleinen Maus. Hat sie toll ausgesucht.

    Hab ein schönes Wochenende!

    Liebe Grüße
    Cloudy

    ReplyDelete
  18. Kyllä on taas niin kaunista siellä että:)
    Peipponen varmaan on huomannut hyötyvänsä laseistaan. Hienoa että pitää niitä noin hyvin, toisinkin voisi olla.
    Minä olen jo saanut ääneni takaisin, pahin siis ohitettu.
    Pikaista paranemista teille sinne<3 ja oikein hyvää viikonloppua!

    ReplyDelete
  19. Tuo saareke on ihan unelma verhoineen ja maaleineen<3 Tunelmat ja sävyt kuvissasi ovat niin minuun vetoavia...ja taas imen täältä itseeni pikkuisen motivaatiota omiin projekteihini:)
    Ihanaista viikonloppua♥

    ReplyDelete
  20. Voi miten kauniita kuvia! Kerrassaan! huh huh :) Minuakin kiinnostaa sisustus todella paljon, mutta en minä moiseen yllä, ehei!
    -Helena ja Blackie-

    ReplyDelete
  21. Kyllä on toinen toistaan ihanampia muutoksia siellä ja koti täynnä tavattoman kauniita tavaroita! Tuo sihteerisi on suloisin ikinä <3

    ReplyDelete
  22. Hurrrrjasti kaikkee ihanaa! :) teillä on niin nättiä. Ja mikä söpöläinen laseineen <3
    mun blogissa olis sulle haaste... :)

    ReplyDelete
  23. Kaunista,kaunista,kaunista.Ylistyssanoja,mutta en keksi muuta=)Pikku muutokset on aina paikallaan.

    Hienot on Peipposen lasit ja kiva,että on sopeutunut hyvin niiden kanssa=)

    Ihanaista uutta viikkoa!

    ReplyDelete
  24. Suloinen Peipponen laseineen. :)
    Minä uutena lukijana räsäytin 200 rajan rikki. Mukava blogi sinulla. :)

    ReplyDelete
  25. Peipposelle sopii kyllä lasit mainiosti :)
    Söpöläinen!

    Kaikenmoista taas siellä on tuunailtu, huh huh, ei meinaa oikein perässä pysyä :)

    Mullakin vaan flunssa jatkuu ja jatkuu :(

    ReplyDelete

Danke für Deine Nachricht!
Kiitos viestistäsi!
Thank You for the comment!